Tom Clancy’s The Division nam dolazi 8. marta!

Tom Clancy’s The Division nam dolazi 8. marta!

3735
0
PODELI

Ako ste ljubitelj dobre pucačine iz trećeg lica i volite da igrate video igre, imamo odlične vesti za vas – Tom Clancy’s The Division stiže 8. marta!

6

The Division je inicijalno zamišljen kao pucačina iz trećeg lica u otvorenom svetu koja ima elemente istraživanja i preživljavanja. U tom svetu izbila je velika epidemija smrtonosnog virusa koja je izazvala kolaps svih država i institucija i vi ste deo ekipe koja pokušava da vrati novi poredak u svetu. Na ovogodišnjem E3 sajmu prikazano je kako će izgledati gameplay u takozvanim “Dark zones”,  lokacijama na koje timovi igrača ulaze na sopstveni rizik, lokacijama koje su najviše pogođene epidemijom virusa i u kojima se susreću s drugim timovima igrača ali i raznim drugim neprijateljima. Najčešći cilj ulaska u Dark zone je pronalaženje arifakta koji mogu biti bitni za dalji razvoj priče, ali treba imati u vidu da njih i drugi traže, praktično je ovo najbitniji PvP deo igre The Division.12

The Division ima veliku perspektivu baš iz razloga što ključ uspeha isključivo leži u timskom radu. Za sada je bitno naglasiti i da je zvaničan datum izlaska 8. mart 2016. godine i da će se pojaviti za PC, kao i Xbox One i Playstation 4.

 

 

Izvor: Ubi.com

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR