Tom Clancy’s The Division E3 trailers

Tom Clancy’s The Division E3 trailers

769
0
PODELI
division-teaser1-610x339

Ubisoft je na svojoj E3 konferenciji najavio novu igru Tom Clancy’s The Division. Igra je online pucačina/RPG iz trećeg lica sa open world konceptom, a razvojni studio koji razvija The Division je Massive Entertaiment. Igra treba da se pojavi za Playstation 4 i Xbox One.

Priča igre The Division se fokusira na vojnoj operaciji sa nazivom Darkwinter iliti tamna zima iz 2001. godine koja je pokazala koliko smo postali ranjivi. U traileru se objašnjava da je društvo postalo krhko i kompleksno, a naglašeno je da u Americi potrošači potroše milione dolara na Crni Petak (Black Friday), što je dan nakon praznika Dan Zahvalnosti (Thanksgiving), kada su najveći popusti za kupovinu i rasprodaje. Na Crni petak 2001. godine ta potrošačka groznica je učinila potrošače vrlo ranjivim na patogen, virus koji može da se pretvori u epidemiju,a prenosi se putem novčanica.

Trailer prikazuje scenario sudnjeg dana, gde nakon širenja tog patogena, nakon nekoliko dana, berzansko tržište doživljava kolaps, nestaje struja svuda i čovečanstvo globalno kolabira. Fiktivni zakon koji se zove “Direktiva 51” potpisan 2007. je donešen da reši situaciju.

Trailer postavlja pitanje: “Šta je potrebno da se spasi ono što je preostalo”. The Division se odvija tri nedelje nakon što je infekcija pogodila New York.

Evo trailera sa pričom, a nakon njega i onog sa samim gameplay-om iz igre.

http://www.youtube.com/watch?v=kOHYS2BBKY8

http://www.youtube.com/watch?v=EWJD8DMasCU

The Divison sa svojim specifičnim gameplay-om i odlikama MMO igara sa ubacivanjem mogućnosti da igrači učestvuju i igri i preko tableta, može biti jedan od velikih hitova kad se pojavi.Kao što je Watch Dogs bio najveće iznenađenje prošle godine na Ubisoft E3 konferenciji, isto tako je i The Division bio iznenađenje na ovogodišnjoj.

Tačan datum izlaska za The Division se još ne zna.

Izvor: IGN

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR