Tom Clancy’s The Division, novi trailer

Tom Clancy’s The Division, novi trailer

1090
0
PODELI
xl_The-Division-Snowdrop-9-624

Ubisoft je objavio novi trailer za Tom Clancy’s The Division koji demonstrira prave mogućnosti Snowdrop grafičkog engine-a koji igra koristi.

U videu, nekoliko Ubisoft dizajnera objašnjava koje su to prednosti novog engine-a. Glavna snaga Snowdrop engine-a je njegova fleksibilnost. Njegova dinamična i međusobno povezana struktura dozvoljava razvojnom timu da brzo pravi nove izmene i vidi kako izgledaju u realnom vremenu. Ovo znači da igra ostaje uvek igriva uprkos promenama, a ovo dizajnerima dozvoljava da odmah vide da li će njihove promene funkcionisati. Alati ovog engine-a podržavaju okruženja koja se proceduralno generišu.

Upozorenje koje je Ubisoft dao uz ovaj trailer je da se radi o tech demou, pa da javnost ne treba da očekuje da sve što se vidi u ovom traileru bude i u konačnoj verziji igre.

Pogledajte sada ovaj novi trailer za Tom Clancy’s The Division:

The Division je online MMO pucačina/RPG iz trećeg lica sa open world konceptom, a razvojni studio koji razvija The Division je Ubisoft Massive (Massive Entertaiment). Radnja je smeštena u post apokaliptićnu Ameriku koju je opustošila epidemija nepoznatog virusa.

Tom Clancy’s The Division treba da se pojavi do kraja ove godine za PC, PS4 i Xbox One. Mada postoje glasine da će igra biti odložena za 2015. godinu.

Da li vam se dopada The Division i Snowdrop engine?

Izvor: IGN 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR