Titanfall će imati season pass, ali i besplatne DLC-ove

Titanfall će imati season pass, ali i besplatne DLC-ove

848
0
PODELI
Titanfall-season-pass

U razgovoru sa GameSpot-om , Vince Zampella iz Respawn Entertainmenta je izjavio da će Titanfall imati season pass, ali i besplatne DLC-ove koji će dodati stvari kao što su privatni mečevi u igru recimo.

Za Titanfall bi trebalo u budućnosti da se pojave tri DLC-a  koji će se kupovati, a season pass će ih uključivati i biće nešto jeftiniji nego kupovina pojedinačnih DLC-ova. Cena za Titanfall season pass u Americi treba da bude $25. Za PC je već dostupan za kupovinu, za Xbox One će moći da se kupi od 11. marta,a za Xbox 360 od 25. marta. Titanfall season pass će biti vezan za platformu za koju je kupite, pa ako recimo kupite onu za Xbox One, važiće samo za sadržaj za ovu konzolu.

Vezano za Titanfall multiplayer story kampanju, Zampella je izjavio da će moći da se igra za obe sukobljene strane, kao i da će biti kratka i jednom kada je završite niste u obavezi više da je igrate, mada ćete moći. Možete onda odmah preći na klasičan multiplayer i mečeve kroz dostupne mape i modove u igri.

S obzirom na probleme koje je Battlefield 4 imao nakon lansiranja, postavlja se pitanje kako će serveri zaduženi za multiplayer u igri Titanfall izdržati opterećenje nakon lansiranja. Vezano za ovo Zampella je izjavio da ovo shvataju veoma ozbiljno i da će sve potencijalne probleme gledati da  reše u kratkom roku. Kako će to izgledati, videćemo kada se igra pojavi.

Titanfall izlazi 11. marta u Americi i 13. marta u Evropi za PC, i Xbox One. Za Xbox 360 će se pojaviti nešto kasnije, 25. marta.

Za kraj pogledajte još jedan promo video za Titanfall:

Izvori: GameSpot, IGN

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR