Thief – grafičko poređenje, PC vs. PS4 vs. Xbox One vs. Xbox...

Thief – grafičko poređenje, PC vs. PS4 vs. Xbox One vs. Xbox 360 vs. PS3

4655
2
PODELI
Thief_Compare

IGN je postavio zanimljiv video za novu igru Thief gde se vrši direktno grafičko poređenje između konzola sada stare generacije Xbox 360 i PS3 i next gen konzola PS4 i Xbox One, ali i PC-ija na maksimalnim podešavanjima u igri. Pogledajte:

Razlika u kvalitetu grafike između starih i next-gen konzola i PC-ija je vise nego očigledna. Zato razlika između PS4 i PC uopšte nije toliko očigledna, nijanse su u pitanju. Nijanse su u pitanju i kad se to uporedi sa grafikom na Xbox One konzoli, mada je prisutna razlika u gammi, to jest nivou osvetljenosti boja, jasno da je gamma na Xbox One konzoli nešto tamnija. Takođe se može primetiti razlika u frame rate-u između Xbox One i PS4, odnosno primećuje se da je PS4 u prednosti.

Nova Thief igra predstavlja reboot popularne kultne franšize stealth igara. Razvio je Eidos Montreal (Deus Ex: Human Revolution), a izdao Square Enix. Igra se pojavila 25. februara u Americi i 28. februara u Evropi za Xbox 360,Xbox One, PS3,PS4 i PC. Zasad su utisci o samoj igri različiti.

Šta vi mislite na kojoj platformi Thief ima najbolju i najlepšu grafiku?

Izvor: IGN

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR