Thermaltake predstavio novo Core V21 Micro-ATX kućište

Thermaltake predstavio novo Core V21 Micro-ATX kućište

3026
0
PODELI
Thermaltake Core V21 68a

Thermaltake je predstavio novo Core V21 Micro-ATX kućište, poslednje iz njihove Core V serije. Glavna karakteristika mu je što dva ili više ovakvih kućišta mogu da se postave jedna na drugo i da se slažu. Tako da entuzijasti mogu da naprave od ovoga zanimljive modularne dual sisteme.

Thermaltake Core V21 68b

Thermaltake Core V21 kućište je dizajnirano tako da se u njega matočna ploča može postaviti i horizontalno i vertikalno. Na prednjem panelu se nalazi jedan ventilator od 200mm koji je tu da obezbedi dobar protok vazduha.Ispod mesta za napajanje na dnu se nalazi filter za prašinu koji se može ukloniti radi čišćenja. A oko bracketa za napajanje su postavljene gumene navlake koji smanjuju buku na minimum tokom rada napajanja.

Thermaltake Core V21 68c

Thermaltake Core V21 kućišta se mogu slagati jedna na drugo i tako proširiti mogućnosti za ugradnju vodenog hlađenja ili ugradnju još hard diskova i SSD-ova. Kućište podržava maksimalnu dužinu radijatora za vodeno hlađenje od 600mm, kad su dva kućišta spojena jedno na drugom.

Thermaltake Core V21 68d

Thermaltake Core V21 je dizajnirano za high-end gaming sisteme i ima modularne rackove za montažu hard diskova i SSD-ova. U njega se mogu smestiti do 6 drajvova, zatim grafička kartica do 350mm dužine i CPU kuleri do čak 185mm visine. Čak i duža napajanja do 200mm se mogu bez problema smestiti u ovo kućište, a ono ima i odličnu podršku za cable management. Na vrh kućišta se mogu smestiti dva radijatora za vodeno hlađenje od 240mm.

Thermaltake Core V21 68e

 Thermaltake Core V21 kućište ima Tt LCS sertifikat za vodeno hlađenje, što znači da nudi široku kompatibilnost za montažu sistema za vodeno hlađenje.

Thermaltake Core V21 68a

Više informacija o ovom kućištu možete potražiti na zvaničnoj stranici proizvođača, LINK.

Izvor: TechPowerUP

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR