Thermaltake Core V31, novo kućište sa dosta prostora za montažu vodenih hlađenja

Thermaltake Core V31, novo kućište sa dosta prostora za montažu vodenih hlađenja

2248
1
PODELI
Thermaltake-Core-V31-reveals-the-perfect-performance-of-Thermaltake-Chassis-and-the-spirit-of-PC-DIY-enthusia

Thermaltake Core V31, je novo midi tower kućište ovog popularnog proizvođača kućišta, napajanja i opreme za hlađenje. U njega se mogu smestiti full ATX matočne ploče, a ima mesta i za napajanja do 220mm dužine (180mm kada je instaliran ventilator). Core V31 podržava CPU kulere do visine od 155mm. Ali je kućište ipak dizajnirano sa namerom da se koriste različiti tipovi vodenih hlađenja, za šta ima dosta mesta.

Ceo sistem za montažu hard diskova, SSD diskova i optičkih uređaja je modularan. Možete montirati dva 5.25″ optička uređaja ili jedno mesto zameniti za eksterni 3.5″ uređaj, sve u jednom kavezu. U drugom kavezu se može montirati tri 3.5″ ili 2.5″ drajvova. Oba ova kaveza se mogu ukloniti, a ako nema drugog kaveza mogu se montirati grafičke kartice do čak 420mm dužine. Sa prisutnim tim kavezom, mogu se montirati grafičke kartice do 278mm dužine. Iza postolja za matičnu ploču ima mesta za montažu još četiri 2.5″ drajva, što može da bude važno, ako hoćete da koristite vodeno hlađenje. Razlog je, da ako koristite radiator koji se montira napred, morate ukloniti oba kaveza za montažu optičkih uređaja i hard diskova, a svakako će vam trebati mesta za njihovu montažu.

Thermaltake-Core-V31-enables-users-to-build-a-high-end-liquid-cooling-system_w_600

Što se tiče podrške za hlađenje, Thermaltake Core V31 kućište podržava montažu: do tri 140mm ventilator na vrhu, dva 140mm ventilator napred, jedan 120mm ventilator pozadi i još dva 120mm ventilatora na dnu. Možete takođe koristiti jedan 120mm radiator pozadi, radiator do 360mm na vrhu i radiator do 360mm napred, kada uklonite kavez za optičke uređaje,a tako dobijate mesta i za još jedan 120mm ventilator napred.

Thermaltake-Core-V31-delivers-an-outstanding-cooling-performance-which-consists-of-DIY.AIO-liquid-cooling-sys

Themaltake nije naveo da Core V31 kućište podržava montažu radiatora za vodeno hlađenje i na dnu, ali uz nešto kraće napajanje, verovatno može da se ugura još jedan radiator na dno. Zbog ovih mogućnosti za montažu vodenih hlađenja, Thermaltake je Core V31 kućištu dao Tt LCS (Liquid Cooling Support) sertifikat.No, ovo kućište može i sasvim dobro da funkcioniše sa vazdušnim hlađenjem.

Thermaltake-Core-V31-reveals-the-perfect-performance-of-Thermaltake-Chassis-and-the-spirit-of-PC-DIY-enthusia

Napred se nalaze dva USB 3.0 porta i uobčajen par HD audio konektora.

Thermaltake još nije objavio cenu ovog kućišta.

Izvor: tom’s HARDWARE  

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR