Za veselu igru, The Royal Garden trambolina.

Za veselu igru, The Royal Garden trambolina.

3329
2
PODELI

Deca po svojoj prirodi jako vole da skaču. Bilo da ste na odmoru, ili ste priredili zabavu u dvorištu kuće, ili se nalazite u dečjoj igraonici, od svih dostupnih igračaka, ukoliko se nalazi u blizini, deca će kao najinteresantniju izabrati – trambolinu. Skakanje po njoj je aktivnost koja ih odmah privlači.

Ono što im je zanimljivo jesu skokovi i akrobacije u vazduhu, kao i osećaj bestežinskog stanja. To što osete prilikom doskoka i odraza o platno tramboline beskrajno ih fascinira i raduje. Tako se u njima budi avanturistički duh.

Čak i vi ponekad imate želju da se vinete u vazduh i ta vam želja sa lakoćom može biti ostvarena, ako tako odlučite. Zamislite koliko je tek deci zanimljivo da uživaju u omiljenim igrama, u prirodi ili igraonici.

Osim što će se dobro zabaviti, vaše dete će biti sigurno, jer model The Royal Garden, koji vam WinWin preporučuje, ima sigurnosnu zaštitnu mrežu, napravljen je u skladu sa evropskim normama i predviđen je za intenzivnu upotrebu. Kvalitet je postignut i upotrebom jedinstvenih, duplih konusnih opruga, koje su napravljene od specijalno kaljenog čelika.

Skakanje na trambolini, ima pozitivno dejstvo na razvoj dece, na njihovu elastičnost i dobru ravnotežu. Ako dete od vas traži da mu kupite trambolinu i vi to želite da mu priuštite, pokušajte da se držite i nekih bezbednosnih pravila. Koristite sigurnosne mreže i jastučiće. Obavezno postavite posebno dizajniranu mrežu koja okružuje trambolinu. Pokrijte kuke i okvir sa jastučićima koji amortizuju udar. Redovno proveravajte ispravnost. Obratite pažnju da trambolina bude na sigurnoj udaljenosti od stabala i drugih objekata. Ne dozvolite upotrebu bez nadzora, a naročito vodite računa kada trambolinu koristi više dece odjednom. Posebno budite oprezni sa decom mlađom od 7 godina, iako su dečije tramboline omiljene među decom svih uzrasta.

Ukoliko se pridržavate pravila, zabava je zagarantovana. Vaše dete će se dobro zabaviti i biti sigurno. Može da uživa u skakanju, pokušajima da izvede razne trikove, a na taj način, zbog svoje aktivnosti, gubiće mnogo energije i naveče će mirno i spokojno spavati. Može provoditi vreme na svežem vazduhu i radosno se zabavljati, samo ili u društvu. Ova lako montirajuca i trajna trambolina dugo će biti omiljena igračka vašeg deteta.

Proleće se oseća u vazduhu, priroda se budi, a dečija iskrena duša vapi za igrom, puna energije i života.

Trambolina sa zaštitnom mrežom The Royal Garden, pružiće detetu radost detinjstva, a vas ispuniti zadovoljstvom zbog dečijeg smeha i radosne graje.

The Royal Garden trambolinu možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR