Test – Bežična tastatura Logitech K230

Test – Bežična tastatura Logitech K230

8226
0
PODELI

Samouveren dizajn bežične tastature Logitech K230 odiše elegantnošću iz svakog ugla.

Logitech K230, iako je manjih dimenzija (za oko 36% manja od naših standardnih tastatura), ima sve standardne tastere. Pomoću nje sigurno ćete sačuvati dosta prostora. Ukoliko vam je potreban deo kompjuterskog stola, npr. za popunjavanje dokumenata ukolko ste računovođa, izvlačenje beleški u slučaju da ste student, u tom trenutku jednostavno je uklonite sa stola. Ja sam moju tastaturu obično prilikom spremanja ispita postavljala na kućište računara, kako obično gornji panel odgovara gabaritima tastature. 🙂 Parola – Snađi se!

Logitech K230

Prilikom testiranja tastature otkrila sam da se instalira vrlo lako. Nakon što sam otpakovala tastaturu u okviru dela gde se nalaze baterije (tzv. vrata baterije) pronašla sam maleni prijemnik koji se priključuje u USB port na laptopu ili računaru. Zahvaljujući njegovim minijaturnim dimenzijama bez ikakvih problema pored njega možete dodati npr. USB prijemnik za miš. Inače, pobornik sam bežične tehnologije, tako da naravno bežični miš ne sme da izostane u mojoj kolekciji.

Vrata baterije na vrhu tastature služe kao zabavan dizajnerski element. Možete odabrati svetlo sivi, bordo ili plavi poklopac koji menjate u skladu sa raspoloženjem ili trenutnom dekoracijom u vašoj sobi. Odabrala sam bordo.

Logitech K230

Želeći da testiram bežičnu vezu tastature odlučih da se smestim na udobnu garnituru na okvirnoj razdaljini od 3 metra. Ispostavilo se da radi bez ikakvih prekida i smetnji. Maksimalan domet iznosi 10 metara. Baterija tastature može trajati do 2 godine.

Logitech K230 možete povezati i sa vašim SMART televizorom radi surfovanja na internetu. Mene je uvek nervirao unos podataka u internet pretraživaču putem daljinskog upravljača. Dešavalo se da čak na kraju odustanem i odem do računara. 🙂 Ukoliko želite sebi maksimalno da olakšate unos podataka (naravno ako budžet dozvoljava), uvek se možete odlučiti i za bežične miševe iz naše ponude.

Najvećom prednošću smatram nečujnost tastera. Verujte mi tasteri jedva da proizvode zvuk, osim ukoliko ste pripadnica lepšeg pola i volite da kucate noktima. 🙂

Logitech K230

Logitech K230 koristi 128-bitnu AES enkripciju koja štiti informacije šifrovanjem prenosa podataka između tastature i prijemnika sa jednim od najviših nivoa enkripcije podataka.

Logitech K230 dolazi uz garanciju proizvođača od 3 godine. Kompatibilna je sa Windows® XP, Windows Vista®, Windows 7, Windows 8, Windows 10 operativnim sistemima.

Sve u svemu, toplo preporučujem Logitech K230.

Ukoliko se i vama svidela, bežičnu Logitech K230 tastaturu možete poručiti na sledećem linku.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR