Biraj kao iskusan gamer, upoznaj Tesoro.

Biraj kao iskusan gamer, upoznaj Tesoro.

875
0
PODELI

Ukoliko obožavate gaming i kretanje kroz uzbudljive gaming misije, neophodni su Vam kvalitetne i pouzdane periferije. Stoga, predstavljamo Vam nešto potpuno novo u WinWin ponudi, a to je brend Tesoro.

Sama proizvodnja Tesoro uređaja ima za cilj pružanje besprekornog kvaliteta i modernog dizajna po pristupačnoj ceni. Budući da su periferije neizostavni elementi tokom rada ili zabave, Tesoro nudi kvalitetne, savršeno dizajnirane tastature, slušalice, miševe i podloge za iste.

Zbog izuzetnog spoja premium delova i inovativnog dizajna, korisnicima se pruža nezaboravno iskustvo bilo da je u pitanju rad ili gaming avantura. Budući da su potrebe korisnika sve zahtevnije, tako i Tesoro ide u korak sa najnovijim tehnologijama pri čemu istražuje ono šta korisnici žele i nudi jedinstvene modele.

Pored svega toga, cilj je obezbediti dugotrajnost upotrebe i u fokusu se nalaze komponente visokih performansi koje obezbeđuju dobru zaštitu od svakog pada, povezanost i snagu tokom dugih gaming maratona. Pored kvaliteta, mnogo pažnje se posvećuje dizajnu, te svaki Tesoro uređaj odiše elegantnim stilom.

U WinWin asortimanu možete pronaći Tesoro slušalice, miševe i podloge za iste. Uskoro, računajte i na Tesoro tastature.

Uz Tesoro A2 Olivant slušalice sa mikrofonom 7.1 uživajte u udobnosti i dobrom zvuku tokom dugih igara, gledanja filmova ili slušanja muzike, pri čemu je izolacija pozadinske buke zagarantovana. Ove slušalice od drugih izdvaja još nešto, a to je da pored PC gamera u njima mogu uživati i oni koji preferiraju konzole. Stoga, kompatibilne su sa Win XP/Vista, 7, 8, 10, smartphone-om, tabletom, PS4, XBOX One (neophodan adapter).

Za sve tipove igrica, neophodan Vam je ultra ergonomski i neverovatno udoban Tesoro miš, naravno uz podršku podloge za lako kretanje.

Kompletnu ponudu Tesoro periferija možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR