Tesoro najavio Ascalon H7L gejming miš

Tesoro najavio Ascalon H7L gejming miš

796
0
PODELI

Tesoro, vodeći proizvođač visoke tehnologije za gejmere, najavio je lansiranje najnovijeg gejming miša Tesoro Ascalon H7L.

Breaker

Napravljen je od trenutno najboljih raspoloživih komponenti. Sadrži 7 nezavisnih programibilnih tastera sa prečicom za resetovanje, visoko precizni senzor za igranje i najkvalitetnije Omron prekidače koji pružaju duži vek upotrebe u odnosu na standardne prekidače. Opremljen je 32-bitnim ARM Cortex premijum procesorom i ugrađenom memorijom od 512KB. Ascalon H7L nudi prvoklasne funkcije za igranje, uključujući 6400 dpi sa izvanrednom preciznošću, brzinu osvežavanja 1000Hz sa vremenom odziva od 1ms i tracking brzinom od 200 ips (inča po sekundi) sa ubrzanjem od 50g za krajnju tačnost.

Dizajniran je za elitne igrače, sa elegantnim, ergonomskim dizajnom i završnom anibakterijskom mekom obradom koje mu pružaju jedinstvenu udobnost garantujući visoke performanse tokom dugih igračkih sesija. Pleteni pozlaćeni USB kabl od 2 metra daje dodatnu trajnost i sprečava habanje. Takođe nudi RGB osvetljenje od 16.8 miliona boja. Snima kursor miša sa ekranom. Kompatibilan je sa Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10.

Tesoro Ascalon H7L

Softver nudi naprednu platformu koja omogućava igračima da se lako prilagode pomoću kontrole dpi, brzine osvežavanja, …

 

 

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR