TellTale GamesThe Walking Dead Season 2, Episode 5 (season finale) trailer

TellTale GamesThe Walking Dead Season 2, Episode 5 (season finale) trailer

762
0
PODELI
Walking-Dead

Ako ste fanovi The Walking Dead, serije, stripova, ali naročito TellTale Games interaktivne epizodne avanturističke serije igara, sigurno će vas zanimati trailer za Season 2, Episode 5 – No Going Back, ujedno i season finale. Upozorenje za one koji nisu igrali ovu igru je su veliki SPOILERI za prethodna događanja u obe sezone u ovom petominutnom traileru. Pogledajte:

Prva sezona se koncentriala na emocionalnu vezu između devojčice Clementine i Lee-ija, može se reći praktično njenog oca,iako to nije.I naravno na njeno odrastanje i sazrevanje.Druga sezona je suprotstavila sada malo stariju i dosta zreliju i čvršću Clementine protiv sveta.Kakva će biti njena sudbna posle ove druge sezone,kao i ostalih novih i starih likova ostaje da se vidi.

The Walking Dead, Season 2, Episode 5 – No Going Back izlazi danas, 26. avgusta u Americi za PC, PS3 i PS Vita, dok će se Xbox 360 verzija pojaviti 28. Avgusta i iOS verzija 29. Avgusta.U Evropi će PS3 i PS Vita verzije biti dostupne od sutra, 27. Avgusta.

Da li ste The Walking Dead fan?Da li ste pratili ovu igru od sezone jedan i da li ćete odigrati finale druge sezone?

Izvori: IGN, PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR