Telltale games najavio Game of Thrones i Tales from Borderlands epizodne avanture

Telltale games najavio Game of Thrones i Tales from Borderlands epizodne avanture

678
0
PODELI
game-of-thrones-telltale

Telltale games (The Walking Dead) je na VGX dodeli nagrada najavio dve nove igre, obe epizodne avanture u Telltale stilu.

Prva od njih je Game of Thrones, bazirana naravno na ultra popularnoj istoimenoj seriji kao i vrlo popularnom serijalu romana A Song of Ice and Fire od George R. R. Martina. Pogledajte teaser trailer za ovu Telltale igru:

Ne zna se još uvek u koji vremenski period kad se uporedi sa serijom i knjigama će biti smeštena igra, kao i koje likove ili lik će igrač kontrolisati, a verovatno ćemo susreti mnoge dobro poznate likove iz serije i knjiga u igri. Jedno je sigurno, ovo deluje kao idealna kombinacija za uspešnu igru. Telltale games se dokazao sa The Walking Dead, napravivši igru sa izuzetnom pričom, a Game of Thrones univerzum zaista je bogat izvor materijala za odličnu priču. Kako će se donošenje odluka koje utiču na dalji tok priče uklopiti u ovaj svet, ostaje da se vidi, ali ne verujem da će nas Telltale razočarati.

Druga igra je bila pravo iznenađenje. U neobičnoj saradnji sa Gearbox software, Telltale je najavio igru Tales from Borderlands, takođe epizodnu avanturu. Pogledajte trailer i za nju:

Gearbox software je Telltale-u omogućio pristup njihovoj intelektualnoj svojini, likovima, concept art-u, okruženjima i tu su bili u savetodavnoj ulozi.Kompletnu priču i likove je naravno osmislio Telltale, a kako su u intervjuu rekli predstavnici Gearbox software-a, imali su samo par stvari da savetuju Telltale oko toga, ali su i sami bili oduševljeni pričom koju je Telltale smislio.U svakom slučaju i svet Borderlandsa i Pandore može da bude nepresušan izvor inspiracije za jednu epizodnu avanturu. Ostaje i ovde da se vidi ko će bit lik/likovi koje će igrač kontrolisati i šta će biti priča ove igre.

Uskoro treba da se pojavi The Walking Dead Season 2, gde ćemo sada voditi devojčicu Clementine kao glavnog lika. A uskoro nas očekuje i epizoda 2 igre The Wolf Among Us, još jedne uspešneTelltale epizodne avanture bazirane na popularnom serijalu stripova Fables.

Telltale games očekuje vrlo zauzeta, ali verujem i uspešna 2014. godina.

Šta vi mislite o najavljenim Game of Thrones i Tales from Borderlands igrama?

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR