Uživajte u omiljenom programu i internet sadržajima, uz televizor Telefunken Smart  T48FX287DLBPOSWX-T2

Uživajte u omiljenom programu i internet sadržajima, uz televizor Telefunken Smart  T48FX287DLBPOSWX-T2

6650
0
PODELI

Kompanija Telefunken osnovana je davne 1903. godine i poznata je po tome da uvek ide u korak sa novim tehnologijama, kako bi dodatno unapredila svoje proizvode. Uređaje odlikuju klasičan, funkcionaln dizajn i izuzetan kvalitet. Iz kompanije Telefunken, stigao je Smart televizor T48FX287DLBPOSWX-T2.

Smart televizori Vam omogućavaju direktan pristup internet sadržajima i aplikacijama. Televizijski program, filmovi, igrice, aplikacije, društvene mreže i drugi web sadržaji – sve to je dostupno na jednom uređaju, koji se brzo i lako može povezati sa drugim uređajima i internetom.

Telefunken T48FX287DLBPOSWX-T2 karakteriše klasičan dizajn, koji se jednostavno uklapa u svaki životni prostor. Frekvencija od 400Hz donosi izuzetno tečan prikaz sadržaja na ekranu od 48″.

Zahvaljujući HDMI konektoru, televizor ćete jednostavno povezati sa Vašim računarom i drugim high-tech uređajima kao što su Blu-Ray plejeri, PS4 i XboxOne konzole, kućni bioskopi. Poseduje i USB port, koji će Vam omogućiti da u visokoj rezoluciji gledate vaše omiljene filmove i TV serije.

Za omiljeni program, spotove, aplikacije, odaberite Telefunken T48FX287DLBPOSWX-T2.

Televizor TV 48″ Smart Telefunken možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u nekoj od 106 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR