Udovoljite celoj porodici svežim i ukusnim hlebom iz Tefal PF610138 mini pekare.

Udovoljite celoj porodici svežim i ukusnim hlebom iz Tefal PF610138 mini pekare.

1259
0
PODELI

Svi volimo sveže pečen hleb, ali nemamo vremena da ga spremamo. Jedna od ključnih stvari kod pripremanja hleba je napraviti dobar odnos namirnica. Da bismo odmah pravili hleb kakav želite držite se recepta. Kada malo bolje upoznate mini pekaru i njen rad, slobodno eksperimentišite i pravite hleb koji vam se najviše sviđa.

Tefal PF610138 mini pekara je automatska i služi sa spremanje različitih vrsta hleba. Namenjena je za kućnu upotrebu. Kompletan postupak spremanja hleba, uređaj obavlja samostalno. Prema receptima u odgovarajuću posudu se stave potrebne količine namirnica i izabere vrsta hleba. Jedna od stvari koje su važne prilikom pečenja hleba ili pripreme testa, jeste redosled stavljanja namirnica. Svi sastojci koji se dodaju trebali bi biti sobne temperature. Kvasac ne bi trebao da dodje u dodir sa tečnostima, šećerom i solju. Temperatura vode ili mleka ne bi trebala da predje 35°C. Suviše kvasca čini testo previše osetljivim. Testo naglo naraste, pa pada prilikom mešenja. Previše kvasca ne znači i bolje i lepše testo.

Mini pekara Tefal PF610138 radi za vas od mešenja testa do pečenja!

Njenih 16 automatskih programa pravi: slatke bagete, klasične bagete, osnovni hleb, francuski hleb, integralni hleb, sladak hleb, brzi hleb, hleb bez glutena, hleb bez soli, hleb sa Omega 3, vekne, testa sa kvascem, kolače i mnogo toga još. Napravite do 8 mini bageta u dve serije zahvaljujući tacnama za bagete i pekarskim dodacima ili napravite do 1.5kg svežeg hleba u posudi sa nelepljivom oblogom. Održavanje je krajnje jednostavno. Posudu u kojoj se hleb pekao izvadite i operite. To je sve! Stavite sastojke, odaberite program i aparat će uraditi sve ostalo. Možete odabrati program odloženog starta pečenja kako biste imali topao hleb kad se probudite ili kada dođete kući sa posla!

Uživajte u svežem hlebu bilo kad! Uz mini pekaru Tefal PF610138 vaš život će biti lakši i upotpunjen onim što volite. Uživajte u divnom mirisu i ukusu domaćeg hleba i peciva!

Mini pekaru Tefal PF610138 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR