TAPTOOL, dodatak za lakše korišćenje touch screen uređaja

TAPTOOL, dodatak za lakše korišćenje touch screen uređaja

700
0
PODELI
TapTool

TAPTOOL je mali uređaj, to jest dodatak koji se nosi na prstu i treba da poboljša korišćenje touchscreen uređaja (uređaji sa ekranom na dodir). Dizajnirao ga je Matt Weiner, specijalista za fizikalnu terapiju.

TAPTOOL je dizajniran da poboljša vaše korišćenje touchscreen uređaja, kao i produktivnost. Namenjen je onima koji dosta koriste touchscreen uređaje, kao što su gameri, umetnici ili studenti.

Pogledajte sledeći video da saznate nešto vise o  TAPTOOL projektu:

TAPTOOL može da se koristi sa hibridnim tabletima, medicinskim tabletima, čak i sa mini tabletima. Ovaj dodatak za prst treba da pruži više preciznosti prilikom korišćenja touchscreen uređaja. TAPTOOL je napravljen od provodljive plastike i biće dostupan u 4 veličine tako da ćete sigurno pronaći pravu veličinu za vaš prst.

TAPTOOL projekat je trenutno aktivan na Kickstarter sajtu i naravno kao i ostali Kickstarter projekti ima projektovan dolarski cilj koliko para treba da sakupi od donacija da bi sa konceptne faze prešao na fazu proizvodnje. Tako da, ako mislite da ovako nešto može da koristi vama, kao i drugima, možete i vi napraviti pledge, to jest donirati određenu sumu projektu i tako pomoći da postane realnost.

Ovde možete doći do zvanične Kickstarter strane TAPTOOL projekta, LINK

Šta vi mislite o TAPTOOL dodatku?

Izvor: Geeky Gadgets

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR