Sve bolje zvuči uz Yenkee!

Sve bolje zvuči uz Yenkee!

582
0
PODELI

Slušalice i bubice željeni su proizvod svakog zaljubljenika u muziku i dobar zvuk uopšte, zbog privatnosti, obzira prema drugima, ličnog uživanja… Bubice se uglavnom vezuju za mobilne telefone, a standardne slušalice za ostale uređaje, ali ovo nije više pravilo. Ukoliko imate uređaj koji će proizvesti željeni zvučni sadržaj, Yenkee brend, sa ponudom savremenih bubica sa mikrofonom, učiniće duga putovanja autobusom ili avionom, ili bilo koju drugu situaciju kada želite da budete sami sa sobom, savršenom za utapanje u dobar zvuk. Yenkee bubice ekonomične su i pristupačnih cena, a ni faktor estetike ne treba potceniti i zato vam WinWin preporučuje fenomenalan model ovog brenda.

Bubice sa mikrofonom Yenkee YHP 205, koje se povezuju putem Jack Gold-plated 3.5mm stereo plug-a, sa tipom mikrofona na kablu – Omnidirectional condenser, osetljivosti od -42 dB ± 3 dB i karakteristikama kao što su Speaker diameter i Speaker diaphragm, sa frekventnim odzivom od 20Hz – 20KHz, zadovoljiće sve vaše potrebe, na najbolji način. Uz pristupačnu cenu, omogućiće vam da na miru razmislite o kupovini i priuštiće vam zadovoljstvo nakon iste. Yenkee YHP 205 bubice sa mikrofonom, osetljivosti 102db (± 3dB)@1 KHz, 126mV biće deo vaše pojave, više nego bilo koji drugi tehnički uređaj.

Birajte model Yenkee bubica sa mikrofonom, po svom ukusu, za svoje maksimalno zadovoljstvo. Bubice su izrađene od kvalitetnih materijala i adekvatnih su dimenzija. Prečnik zvučnika je 10mm, dok je dijafragma zvučnika od titanijuma. To su vrhunske slušalice visoke rezolucije. Najbolje su rešenje za digitalnu muziku sa vašeg prenosivog i pametnog uređaja. Izrađene su i testirane za neupadljivu svakodnevnu upotrebu. Dugotrajan, elegantan i jednostavan korisnički multifunkcijski kontroler i vrhunski materijal, pružaju savršeno iskustvo zvuka i udobnu upotrebu, dok hodate, trčite ili vežbate. I to nije sve, odaberite ih u svojoj omiljenoj boji, crnoj, beloj ili zlatnoj.

Primarna namena ovih uređaja je reprodukcija zvuka, shodno tome, ovi modeli bubica pružaju odličan zvuk. Ljudi koji preferiraju specifičan doživljaj zvuka, koji se dobija sa bubicama, koji kao da je u samom mozgu, uživaju u činjenici da muzika prosto ima više mesta da se razvije i rasprostre, te se dobija slojevitiji i složeniji zvuk. Kada poželite da ih skinete možete ih bukvalno staviti u džep. Njihovo nošenje jedva da se oseća. Takođe, bubice mnogo manje smetaju stvarima kao što su naočare, minđuše, frizura i slično. Manje su upadljive, pa omogućuju da ne budete previše primećeni, ako ste u javnosti.

Odličnog kvaliteta zvuka i svedenog, prijatnog dizajna Yenkee bubice sa mikrofonom učiniće vam život komfornijim, a uživanje u dobrom zvuku prijatnijim!

Yenkee bubice sa mikrofonom možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR