Stiže LG G3 Prime sa Snapdragon 805 čipsetom

Stiže LG G3 Prime sa Snapdragon 805 čipsetom

947
0
PODELI

LG G3 još uvek nije krenuo sa prodajom svuda u svetu, a proizvođač već sprema pojačanu verziju ovog modela pametnog telefona.

Breaker

LG F460S je danas dobio sertifikaciju za Bluetooth, a to bi mogla biti oznaka neke od varijanti G3 Prime modela koji će LG predstaviti u svojoj matičnoj zemlji – Južnoj Koreji.

Unapređeni G3 (koji će se možda zvati G3 Prime) će posedovati Qualcomm Snapdragon 805 čipset, u poređenju sa Snapdragon 801 čipsetom koji se nalazi u klasičnom G3 modelu.

LG F460L je ranije već procureo, a to bi mogao biti isti uređaj kao i F460S, ali za drugu mrežu u Koreji. “L” obično oznaka za telefone koji su pravljeni za LG U+ mrežu, dok “S” označava telefone za SK Telecom mrežnog operatera.

LG F460S

Veoma je verovatno da će LG G3 Prime biti predstavljen samo u Južnoj Koreji, barem u početku. Ponoviće se situacija koja se dogodila i sa Samsung Galaxy S5 LTE-A modelom – imaće Snapdragon 805 čipset i biće ekskluzivan za Koreju.

Ukoliko se ovo ispostavi istinitim, biće ljudi koji će biti razočarani činjenicom da G3 Prime neće biti svuda dostupan. Sa druge strane, kompaniji LG nije u interesu da već krene sa prodajom bolje verzije G3 modela, kada on nije ni krenuo svuda sa prodajom.

 

Izvor: GSMArena

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR