Stigao je Homtom HT16

Stigao je Homtom HT16

6388
1
PODELI

Predstavljamo Vam HomTom HT16, zasnovan na Android 6.0 (Marshmallow) operativnom sistemu, sa četvorojezgarnim procesorom i 1GB RAM memorije, kao stvoren je da zadovolji sva Vaša očekivanja. HD ekran od 5“, sa vrhunskom IPS tehnologijom, tu je da obezbedi fenomenalan prikaz sadržaja. Odlično je osvetljen, jasnih boja i i sa dobrim uglovima gledanja.Homtom3

Zabeležite sve Vama bitne momente sa Sony kamerom od 8MP i prednjom kamerom rezolucije 5MP, koje su tu da obezbede savršene fotografije i selfije. Uz pomoć micro SD kartice, možete mu unaprediti memoriju i do 64GB. Poseduje Dual SIM opciju.

Karakteriše ga dobar kvalitet izrade. Lagan je, elegantnog dizajna i zaobljenih linija. Kapacitet baterije od 3000 mAh, obezbeđuje njeno dugo trajanje prilikom rada, naročito kada se koristi u kombinaciji sa opcijom efektivne uštede energije. Od tehnologija za bežično povezivanje podržan je WiFi, 3G, GPS i Bluetooth 4.0.

Homtom16

Ukoliko ste u potrazi za telefonom elegantnog dizajna, odličnih karakteristika i pristupačne cene, Homtom HT16 zadovoljiće Vaša očekivanja.

Homtom HT16 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti u preko 106 WinWin prodavnica širom Srbije.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR