Stigao je Android 4.4.3 KitKat

Stigao je Android 4.4.3 KitKat

794
0
PODELI

Google je krenuo sa unapređenjem Nexus uređaja i Google Play Edition uređaja na novu verziju Android OS – 4.4.3 KitKat!

Breaker

OTA unapređenje je veliko oko 135MB (veličina varira od modela uređaja) i ima kodnu oznaku KTU84. Unapređenje će stići svima u sledećih par dana, bez obzira gde su kupili telefon.

U suštini, ovo unapređenje ne donosi samo sigurosne ispravke i ispravke bagova, već dodaje i nove mogućnosti i vizuelna unapređenja koja približavaju Android sledećem i značajnijem unapređenju.

Najočiglednija novina je potpuno nova aplikacija za telefoniranje (Dialer). Korisnički interfejs je ravniji, jednostavniji i čistiji. Google je koristio belu, plavu i zelenu boju, tako da je crna boja u potpunosti uklonjena.

Android 4.4.3 dialer

Sajt Droid-life istakao je da je Google uneo brojne izmene kada su tasteri u aplikaciji za pozivanje u pitanju i ubacio par novih.

Još jedna izmena je da imenik (aplikacija People) koristi sličice koje smo dobili u novoj verziji Gmail aplikacije.

Ovo unapređenje donosi i opciju za pauziranje skidanja većih aplikacija sa Google Play Store-a, što je vrlo koristan dodatak.

Od bagova, između ostalog, Google je ispravio mm-qcamera-daemon problem koji su imali određeni telefoni i koji je crpio bateriju kada se koristi Skype.

Postoji i puno drugih ispravki (tačnije, preko 750) koje unapređuju korisničko iskustvo.

Neki od korisnika su primetili da sa Android 4.4.3 KitKat kamera radi brže i bolje.

 

Izvor: Softpedia

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR