SteelSeries Rival 700, miš sa podesivim OLED ekranom

SteelSeries Rival 700, miš sa podesivim OLED ekranom

4833
0
PODELI

Stvari su ranije bile mnogo jednostavne, mogli smo da koristimo bilo koji, stari miš za igranje igara na PC. Ali u protekloj deceniji stvari su se drastično promenile, jer amaterski i profesionalni gejmeri zahtevaju preciznije kontrole i kvalitetniji hardver. Kako bi zadovoljio tu potrebu, SteelSeries je predstavio svog najnovijeg gejmerskog miša, Rival 700.

SteelSeries Rivel 700 02

Sa Rival 700 dobija se miš sa više iz više komponenti, za koje SteelSeries smatra da će pomoći igraču da se izdigne iznad konkurencije. Prva inovacija je OLED displej koji se može prilagoditi da pokazuje statistiku iz igara, podešavanja CPI (tj. DPI), pregled profila i još puno toga. OLED ekran može da prikazuje i logoe i animirane GIF-ove.

SteelSeries Rivel 700 03

Još jedna odlika Rival 700 miša je njegova mogućnost da obaveštava igrača kada je municija pri kraju, kada su tajmeri u igri istekli, moći obnovile ili kada je zdravlje na minimumu, sve preko ugrađene vibracije. Vibracija ne mora biti u vezi samo sa navedenim stavkama, već se može dodeliti raznim događajima ili obaveštenjima u igri. Moguće je promeniti intenzitet vibracije i šablone vibracije. A tako je osmišljena da neće ni na koji način uticati na preciznost senzora miša prilikom korišćenja.

SteelSeries Rivel 700 04

Rival 700 je i modularan, pa se određene komponente mogu jednostavno zameniti. Svaka od komponenti će biti dostupna za kupovinu, pa će igrači moći jednostavno da prilagode miš svojim potrebama i načinu korišćenja. Moguće je zameniti čak i senzor.

SteelSeries Rival 700 je dostupan za kupovinu preko web sajta proizvođača po ceni od 99 dolara.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR