Steam Machine je stigao!

Steam Machine je stigao!

3906
0
PODELI

Valve je prekjuče konačno pustio u prodaju Steam Hardware uređaje u Americi, Kanadi, Britaniji i Evropi. Vodeća platforma za PC, MAC i Linux igre Steam, nudi preko 6000 naslova milionima gejmera širom sveta. Steam Controller, Steam link, Steam Machines, omogućavaju igranje igara sa Steam-a u bilo kojoj sobi u vašem domu, dok god imate neki TV ili monitor u sobi. Znači, nećete moći da se igrate u kupatilu, ako nemate neki ekran tamo… Bar ne sa Steam Machine.

U svakom slučaju, par reči o hardveru koji nam je Valve pripremio:

Steam Controller predstavlja invativni džojped koji omogućava igranje igara svih žanrova, uključujući igre koje su namenjene za igranje pomoću džojpeda, i one za koje su inače potrebni tastatura i miš. Steam Controller-i su bežični, i u potpunosti se mogu podešavati onako kako igraču odgovara. U zavisnosti od tržišta cene se kreću od 39,99 do 59,99 dolara.

Steam Link, omogućava gejmerima da jednostavno povećaju domet platforme koju koriste pomoću kućne mreže. Bilo koji podržani TV se pomoću Steam Linka može povezati sa računarom ili Steam Machine-om, da bi strimovali igru na bilo koji raspoloživi TV. Cene za ovaj uređaj se kreću od 39,99 do 59,99 dolara u zavisnosti od tržišta.

Steam Machine, je za sada dostupan od proizvođača kao što su Alienware, Zotac, Cyberpower. Najniža cena je trenutno 449,99 dolara. Steam Machine može da služi kao samostalna gejmerska konzola nudeći u ovom trenutku preko 1500 igara dostupnih na Steam-u. Pored toga, Steam Machine ima mogućnost da šalje i prima striming, pomoću Steam Linka.

steam_link-1024x576

Više informacija o ovim uređajima možete naći na ovom linku.

Mislite li da će Steam Hardware uticati na trenutnu gejmersku scenu u svetu?

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR