Steam Holiday Auction vam omogućava da svoje trading kartice pretvorite u igre,...

Steam Holiday Auction vam omogućava da svoje trading kartice pretvorite u igre, potencijalno

783
0
PODELI
Steam Holiday Auction PM5a7SdFtCf2.878x0.Z-Z96KYq

Počev od 15. decembra, Steam Holiday Auction će vam omogućiti da trading cards, backgrounds i emoticons koji su se nagomilali u vašem Steam inventaru i ne trebaju vam, pretvorite u Gems koje možete upotrebiti da dajete svoje ponude na aukcije za preko 200.000 igara dostupnih na Steamu.

Steam Holiday Auction će trajati od 15. do 18. decembra. Runde aukcije će trajati po 45 minuta i u svakoj rundi će biti druge igre na aukciji. Onaj ko bude imao najvišu ponudu na kraju aukcije za svaki od naslova pobeđuje i dobija tu igru naravno. Postoji preko 133 strana izlistanih igara uključenih u aukciju, a među njima su i Counter-Strike: Global Offensive, The Forest i Arma III na primer. Možete dati svoj bid (ponudu) i za 2014 Holiday Profile, ako vam tako nešto treba.

Pun set pravila za Steam Holiday Auction možete pročitati na sledećem LINKU.

Mnoge igre na Steamu „bacaju“ trading cards dok ih igrate. Pogledajte Badge stranicu na vašem Steam nalogu da bi videli koje igre vam daju trading cards. Steam daje savet da je bolje da craftujete trading cards u Badges (značke) pa da onda njih pretvarate u Gems za aukciju, nego da to radite sa trading cards. Razlog je što pretvaranjem Badges u Gems ih dobijate više nego samo sa Trading cards.

A po još nepotvrđenoj informaciji Steam Winter Sale će krenuti sledeće nedelje, i na hiljade naslova će biti na većim popustima tokom ove rasprodaje. Steam praznične rasprodaje su uvek najbolje vreme za kupovinu igara na Steamu. Spremite svoje novčanike za ovu Steam zimsku rasprodaju.

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR