Steam Free Weekend, donosi 10 igara koje možete probati besplatno ovog vikenda

Steam Free Weekend, donosi 10 igara koje možete probati besplatno ovog vikenda

832
0
PODELI
Steam free XCOM 3l8kU_E37-AE.878x0.Z-Z96KYq

Steam Free Weekend je opcija koju Steam ima gotovo svakog vikenda, kada možete isprobati određeni broj igara u perodu od 48h odnosno i nešto duže. Tako možete videti da li vam multiplayer u nekom naslovu odgovara i odlučiti da li da ga kupite ili ne.

Steam Free Weekend ovoga vikenda donosi čak 10 igara koje besplatno možete skinuti i probati. Među njima su i Company of Heroes 2, XCOM: Enemy Unknown i Grid 2. Igre će biti dostupne za skidanje u biblioteci na vašem Steam nalogu počev od 19h u četvrtak 16. Oktobra po našem vremenu. Imaćete onda više od 48 sati da ih probate tokom vikenda. A igre koje budu deo ove promocije obično i dobiju značajan popust tokom njenog trajanja, tako da ih možete i kupiti po nižoj ceni.

Evo kompletne liste od 10 igara za ovaj  Steam Free Weekend:

Awesomenauts

Blade Symphony

Company of Heroes 2

Don’t Starve

Grid 2

Injustice

Killing Floor

Payday 2

Trine 2

XCOM: Enemy Unknown

Poslednju od ovih igara, XCOM: Enemy Unknown, je moguće dobiti i besplatno, ako glasate za najbolje igre u Golden Joystick Awards, LINK, a onda popunite podatke na sledećem LINKU.  Ovo je promocija koji ima sajt GreenManGaming(GMG),LINKjoš jedan popularan sajt za prodaju igara po povoljnim cenama. Da bi dobili XCOM: Enemy Unknown besplatno, potrebno je i da imate nalog na GMG sajtu i njihovom Playfire sistemu za nagrađivanje, što je isti nalog.Kao i da povežete svoj Steam nalog sa GMG/Playfire nalogom. promocija traje do 20. oktobra.

Igru Alien versus Predator Classic 2000 možete dobiti besplatno u okviru promocije još jednog sajta za prodaju igara GOG (Good old Games). Njihova strategija je prodaja DRM free igara. Evo i LINKA do ove promocije. Potrebno je da napravite nalog na ovom linku i kod za igru će vam biti poslat u sleedćih nekoliko dana na mail. Promocija traje do 17. oktobra.

Sve u svemu, dobar vikend za PC igrače je pred nama.

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR