Steam Discovery Update doneo novi izgled najpopularnijoj online prodavnici igara

Steam Discovery Update doneo novi izgled najpopularnijoj online prodavnici igara

801
0
PODELI
Steam-Discovery-update-610x342

Steam Discovery Update je doneo novi izgled najpopularnijoj online prodavnici igara, kako Steam homepage-u, tako i samoj Steam aplikaciji. Steam sada izgleda veoma plavo 🙂

Steam Discovery Update donosi pametniju početnu stranu (homepage), koja sada daje korisniku preporuke za igre bazirano na kupovinama u prošlosti, igrama koje ste igrali i preporukama prijatelja.

Sada su uvedeni i tzv. “Steam Curators”, da vam pomognu da se odlučite koja igra je za vas. Curator može da bude pojedinac ili organizacija koji ima mišljenja o igrama i želi da ih podeli sa drugima. Steam sada nudi lepu stranicu gde možete organizovati preporuke ovih Curatora. Kada se odlučite da pratite preporuke nekog od njih, one će se automatski prosleđivati i na vaš homepage. Listu Curator-a možete pronaći na sledećem LINKU. Da bi neko postao Curator, mora da kreira grupu ili da je već moderator ili officer u nekoj grupi.

Steam-Discovery-update-610x342

Steam Discovery Update bi trebalo da vam pomogne da lakše dođete do odgovarajuće igre za vas. Još jedna novina je “Discovery queue” u kome su smešteni novi najpopularniji naslovi i kroz koji možete da skrolujete, a njegov sadržaj se takođe menja i prilagođava samo za vas.

Steam Discovery Update je doneo i dosta drugih sitnijih promena,a punu listu promena možete pogledati ovde, LINK.

A kako sada izgleda Steam homepage, pogledajte ovde, LINK.

Da li koristite Steam i da li vam se dopada novi, plavi izgled?

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR