Želite li da čitate, gledate i radite bez naprezanja očiju? Izaberite Stark...

Želite li da čitate, gledate i radite bez naprezanja očiju? Izaberite Stark Groove 8G-1B16C-A tablet.

954
0
PODELI

Bili ste u situaciji da iskusite zamor očiju od ekrana? Znate li da je tablet bolji i fleksibilniji od monitora? Za vašu udobnost, potreban je adekvatan ekran. Kupovina tableta dolazi sama po sebi, kad shvatite da možete lepo da se namestite u ležeći stav i uživate u onom što gledate, bez zamora.

Živopisan ekran veličine 8.0” kod Stark Groove 8G-1BI6C-A je kristalno jasan i dobro osvetljen, zahvaljujući novoj IPS LCD tehnologiji i rezoluciji od 1.280 x 800 piksela, pa čitanje knjiga i gledanje fotografija ili drugih sadržaja, predstavlja pravo zadovoljstvo. Ekran je osetljiv na više dodira odjednom i brzo reaguje na vaše komande. Tablet Stark Groove 8G- 1B16C-A –  Inteligentan, pre svega!

Jednostavan i pregledan Android 6.0 operativni sistem će učiniti da se lepo zabavite, svoj posao uradite na uobičajeni način i iskoristite potencijal više aplikacija. Mnoge od bitnih aplikacija su unapred instalirane tako da tablet možete da koristite odmah. Uz dodatnu brzinu, stabilnost i sigurnost možete da uživate u zabavi i rešavanju svakodnevnih zadataka.  Krasi ga snažan 4-jezgarni procesor radnog takta od 1.2GHz, dok je za udobnost u radu obezbeđeno 1GB RAM memorije. Uživajte u munjevitim performansama najsavremenijeg Quad Core procesora. Brže vreme učitavanja, lako obavljanje više poslova u isto vreme i neograničena realizacija najzahtevnijih zadataka čine  Stark Groove 8G-1BI6C-A  pogodnim za multitasking okruženja.

Korišćenje različitih funkcija, aplikacija i rad sa povezanim uređajima postaje brz i jednostavan. Internu memoriju možete proširiti memorijskom karticom, a ima i slot za SIM karticu. Ponesite multimedijalni svet sa sobom, preuzmite i instalirajte aplikacije koje želite. Sa 8GB ugrađene memorije budite bez brige sa nedostatkom prostora. Uprkos dodatnoj snazi, ovaj tablet nije veliki potrošač, a snažna litijum-jonska baterija obezbeđuje dodatnu mobilnost i celodnevni rad, sa samo jednim punjenjem. Funkcije upakovane u kućište modernog dizajna izrađeno od kvalitetnih materijala, čine ovaj tablet prenosivim i dovoljno praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Ostanite povezani sa Facebook prijateljima, omiljenim sajtovima i vašim e-mail sandučetom. Wi-Fi će vam pružiti jednostavan pristup svemu što želite, bilo da se radi o fudbalskim rezultatima, kulinarskim receptima ili internet kupovini.

Za udobnost bez zamora, tablet Stark Groove 8G-1BI6C-A.

Tablet Stark Groove 8G-1BI6C-A možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR