Star Citizen, projekat sa najviše sakupljenih donacija

Star Citizen, projekat sa najviše sakupljenih donacija

761
0
PODELI
Star Citizen

Star Citizen, svemirska simulacija koju razvija Chris Roberts i Cloud Imperium Games, pretekla je Pebble Watch sat i sakupila do sada ukupno $10,701,217 od donacija budućih igrača.

Chris Roberts je poznat kao autor popularnog Wing Commander  serijala. Star Citizen  je sada projekat koji je sakupio najviše para od donacija publike u istoriji do sada, što je objavio Cloud Imperium Games.

Kickstarter kampanja za Pebble Watch pametni ručni sat se završila u maju 2012. i sakupljeno je ukupno $10,266,845.  Star Citizen trenutno stoji na $10,701,217  i ta cifra se i dalje uvećava.

“Ovo je rekord na koji treba biti ponosan.Ali, mi tek počinjemo!” izjavili su Cloud Imperium Games.

Doniranje za Star Citizen putem Kickstarter kampanje je završeno u novembru 2012. sa sakupljenih $2,134,374. Ali Cloud Imperium Games je nastavio da prima donacije kroz njihov web sajt.

Cloud Imperium Games razvija Star Citizen nešto više od godinu dana do sada. Sama igra uključuje “sofisticiranu priču” smeštenu u konstantan online univerzum stvoren za igru.

Prema Robertsu, Star Citizen će kombinovati elemente prethodnih igara, Wing Commander-a i Freelancer-a.Takođe je planirana podrška za Oculus Rift, sistem za virtuelnu realnost o kome smo ranije pisali.

Pogledajte teaser trailer za Star Citizen:

 

Izvor: Gamespot

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR