Star Citizen “Imagine” trailer

Star Citizen “Imagine” trailer

681
0
PODELI
star_citizen

Star Citizen je svemirska simulacija u kojoj ćete moći da trgujete i istražujete svemir i da se naravno borite sa drugim brodovima i igračima. Star Citizen razvija Chris Roberts i Cloud Imperium Games. Pojavio se prelepi novi trailer za ovu igru. Pogledajte:

Chris Roberts je poznat kao autor popularnog Wing Commander  serijala. Star Citizen  je sada projekat koji je sakupio najviše para od donacija publike u istoriji do sada, do sada preko 49 miliona dolara. Tako da  se od ove igre očekuje zaista puno.

Cloud Imperium Games razvija Star Citizen nešto više od godinu dana i po dana do sada. Sama igra uključuje “sofisticiranu priču” smeštenu u konstantan online univerzum stvoren za igru.

Prema Robertsu, Star Citizen će kombinovati elemente prethodnih igara, Wing Commander-a i Freelancer-a.Takođe je planirana podrška za Oculus Rift, sistem za virtuelnu realnost.

U gornjem Imagine traileru možemo videti zaista prelepi grafički engine koji pokreće igru, kao i vrlo obećavajuće gameplay elemente.Da li ćete da budete elitni pilot, vešti trgovac ili ćete primarno želeti istraživati svemir u ovoj igri, na vama je da odlučite.

Igra će se pojavljivati postepeno u modulima, a za sada je dostupno 6 modula, od kojih je jedan Arena Commander, sada u verziji 1.0. U njemu možete isprobati nove brodove, oprobati se malo u borbi ili samo leteti svemirom.

Finalna verzija Star Citizen-a sa svim glavnim modulima se očekuje tek 2016. godine.

Više o igri Star Citizen možete saznati na zvaničnom sajtu, LINK.

Šta vi mislite o ovoj igri?

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR