Sprint LivePro, mali projektor sa Androidom

Sprint LivePro, mali projektor sa Androidom

843
0
PODELI

Spajanje više uređaja u jedan može biti dobra stvar. Ko želi da nosi gomilu raznih uređaja ako sve njih može odmeniti samo jedan? Ovo je logika kojom se vodi i tvorac Sprint LivePro. U pitanju je mobilna pristupna tačka sa ugrađenim projektorom i baterijom koja može puniti telefon. Uređaj radi pod Android operativnim sistemom.

Breaker

Mini projektor u LivePro uređaju je u stanju da projektuje sliku na do 3 metra udaljenosti. Sam uređaj (veličine 12 x 12 x 2.75 cm) može da pristupa sadržaju preko četvoroinčnog ekrana osetljivog na dodir, ili može da deli sadržaj sa drugog uređaja preko HDMI, USB ili Miracast protokola. Veliki zvučnici se mogu povezati na LivePro preko Bluetooth-a ili kabla.

Sprint LivePro 02

LivePro nudi 3G i 4G brzine pristupa podacima i može podeliti sa do 8 uređaja istovremeno. Unutra se nalazi baterija od 5.000mAh koja napaja projektor i pristupnu tačku, ali se može koristiti i za punjenje drugih uređaja.

Sprint LivePro 01

Sprint LivePro će uskoro biti dostupan po ceni od 499.99 dolara ili povoljnije preko dvogodišnjeg ugovora sa Sprint mobilnim operaterom.

 

Izvor: Android Police

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR