Spremni zakoračite u period slava, uz Beko ugradne rerne!

Spremni zakoračite u period slava, uz Beko ugradne rerne!

2965
0
PODELI

Svima koji su zaljubljenici u kulinarstvo ili onima koji žele da nauče sve veštine spremanja hrane, na način koji će uštedeti vreme i energiju, predstavljamo Beko ugradne rerne! Upoznajte se sa inovativnim tehnologijama.

Uz Beko CookMaster®, prepustite se gostima, uživajte u danu, jer Vam je omogućeno spremanje jela na čak pet polica istovremeno! Ne brinite da li će sve na kraju biti podjednako pečeno, jer zaista, kapacitet od 82L to omogućava.

Beko-2016-Digital-CookMaster--Website-visual-srp

Sa Beko Split & Cook® tehnologijom, omogućeno Vam je da imate dve rerne u jednoj. Zbog čega je to dobro? Ukoliko je neko iz Vaše porodice ili od prijatelja vegetarijanac, istovremeno možete spremati tu vrstu hrane, zajedno sa jelima od mesa, bez mešanja mirisa. Pored toga, jedno jelo možete peći na 180°C, a drugo na 110°C, budući da je moguće ostvariti temperaturnu razliku do 80°C.

Beko-2016-Digital-Split&Cook--Website-visual-srp

Beko Clean Zone™ poseduje tehnologiju revolucionarnog oleofobnog sloja na unutrašnjem staklu. Sve to Vam obezbeđuje lako čišćenje, bez upotrebe agresivnih i štetnih hemijskih proizvoda. To dovodi do uštede vremena i pruža Vam bezbrižan provod sa dragim osobama, jer ne treba da vodite računa o tome kako ćete očistiti staklo, nakon pečenja.

Beko-2016-Digital-CleanZone--Website-visual-srp

Kulinarstvo postaje pravo zadovoljstvo, uz Beko ugradne rerne!

BEKO ugradne rerne možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR