Spremni za zimsku sezonu, uz peć na drva Jotul F 601

Spremni za zimsku sezonu, uz peć na drva Jotul F 601

1494
0
PODELI

Grejanje na drva, ali gospodski!

Grejanje na drva i dalje je najpopularniji način grejanja u Srbiji, a Jotul F 601 peć na drva će premašiti sva vaša očekivanja i omogućiti vam da se grejete zaista gospodski. Grejanje na drva ima svoje draži, čini da kuća postane dom i zato vam WinWin preporučuje ovu sjajnu peć. Svako ko zimi loži sigurno se pita: Kako da obezbedim komfor i toplinu doma, ali da troškovi grejanja ne budu tako visoki? Rešenje ima Jotul,  jedan od najstarijih proizvođača peći, inserata i kamina u svetu, koji se s’ hladnoćom bori od 1853 godine.

Jotul je globalni lider i vodeći svetski brend na tržištu. Prodaje svoje proizvode u 43 zemlje, na 6 kontinenata.

Drži do 165 godina stare tradicije, izgrade peći po tehnologiji zasnovanoj na norveškoj baštini! Daje najdužu garanciju, od čak 25 godina. Patentirana tehnologija peći i kamina bez fioke za pepeo, štedi do 50% potrošnje ogreva, u poređenju sa drugim proizvođačima. To su najkvalitetnije i najizdržljivije peći i kamini od livenog gvožđa na svetu, ručno rađeni, sa materijalima vrhunskog kvaliteta! Vođen norveškom tradicijom, Jotul spaja umešnost fine izrade, sa umećem življenja u zimskim uslovima.

Cene ogreva su skočile, ali bez obzira na to, grejanje na drva je i dalje najisplativije. Računica pokazuje da će domaćini koji se greju na drva, moći da uštede i duplo više novca u odnosu na korisnike centralnog grejanja ili toplotnih tela na mazut ili propan-butan. U zavisnosti od vrste ogreva, mogu se dodatno racionalizovati troškovi, s’ tim što se pametna potrošnja ponekad i ne podudara sa najnižom cenom, jer kada je reč o drvetu postoje razlike u kvalitetu i ceni. Najkvalitetnije drvo su bukva i cer. Ta vrsta drveta sigurnije gori, ne postoji rizik od jalovine, nema otpadaka. Za razliku od njih, bagrem i hrast su jeftiniji, ali manje kalorični i rizičniji, kako kažu stručnjaci. Zato je važno da pametno izaberete i drvo i peć!

Jotul F 601 je najmanja peć na drva od livenog gvožđa, zbog čega je praktična za male prostore. Njene bočne stranice su ukrašene klasičnim norveškim motivima. To je praktična peć koja se lako uklapa u svaki dom. Jednostavna je za instalaciju, vrlo efikasna u grejanju, a ima i ploču za kuvanje. Ona je najprodavanija na svetu, jer ima brojne prednosti. Napravljena je od livenog gvoždja, klasičnog je dizajna i praktičnih je dimenzija. Izgleda zaista originalno i daje poseban duh, vašem domu.

Peć na drva Jotul F 601 sa karakterističnom dvostrukom oplatom od livenog gvožđa, pločom za kuvanje efikasnosti 74% i nominalnom toplotnom snagom od 3.7 – 5.5 kW, za zagrevanje površine do 55 m2, biće vaš izuzetan prijatelj, u hladnim zimskim danima. Težina peći je 40 kg, a dimenzije su 61,5×30,5×45,7 cm, Veličina ložišta je namenjana za dužinu cepanice do 30 cm i širine je 30.5 cm. Pozicija dimne cevi je gore ili pozadi, dok je prečnik izlaza 125 mm. Mat siva boja peći Jotul F 601, sa karakterističnim estetskim detaljima, učiniće vaš prostor ne samo toplim nego i posebnim.

Ako imate lep i topao dom, divnu porodicu, kućnog ljubimca…Vi ste bez sumnje, gospodin čovek! Fali vam samo Jotul F 601 peć, koja sagoreva drvo na najštedljiviji mogući način – predivnim, čistim plamenom trošeći pri tome do 50% manje drveta, nego ostale peći . Jotul F 601 peć je jednostavna za instalaciju, vrlo efikasna u grejanju i uz garanciju od 10 godina, biće vaš omiljen proizvod još dugo, dugo!

Peć Jotul možete poručiti odmah, putem WinWin web sajta, ili je kupiti u preko 100 radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR