Spremni za povratak u školu!

Spremni za povratak u školu!

5432
0
PODELI

Vreme je za povratak u školsku klupu, a kako biste bili potpuno opremljeni, tu su Pulse rančevi.

Pulse VISION idealan je za sve kojima je potreban ranac srednjih dimenzija, lagan i jednostavnog dizajna, koji će pored škole, moći da koriste i za sport, putovanja, rekraciju.

Pulse TEENS oduševiće mlađe tinejdžere. Srednje je veličine, sa tri pregrade, uključujući i pregradu za prenosive media uređaje, sa velikim izborom dezena u okviru kolekcije. Odlikuje ga odličan odnos cene i kvaliteta.

Pulse BLAST je novi model u okviru kolekcije, posebno dizajniran i konstruisan za starije tinejdžere. Atraktivne kombinacije boja, laptop pregrada i dodatna ojačanja, ono su što karakteriše ovaj model. Poseduje prednji džep sa rupama za protok vazduha i držač za naočare na naramenici.

Pulse MUSIC u svojoj konstrukciji sadrži tehnologiju za korišćenje muzičkih uređaja. Poseban dodatak u naramenici za slušalice, obezbeđuje da Vaš uređaj (telefon, iPod, mp3 player) bude u posebnoj pregradi u unutrašnjosti ranca, zaštićen od spoljašnjih uticaja i krađe. Pored toga, ovaj model karakterišu vrhunski kvalitet materijala i ojačana konstrukcija. Poseduje audio priključak na naramenici.

Pulse ANATOMIC STILL model je namenjen deci uzrasta od 7 do 11 godina. Omogućava pravilan razvoj kičme, zahvaljujući anatomskom sistemu podrške leđa, uz mogućnost prilagođavanja tokom rasta deteta. Reflektujući materijal sa sve četiri strane ranca obezbeđuje bezbednost u saobraćaju, posebno noću i u uslovima slabog osvetljenja. EVA pena od koje je izrađeno dno čini ranac lakšim, a ojačane naramenice obezbeđuju stabilnost pri nošenju.

Ranac-2

Pulse ANATOMIC model je najprodavaniji model anatomskog ranca u Pulse kolekciji, pogodan za decu uzrasta od 7 do 11 godina. Anatomija leđa obezbeđena je zahvaljući aluminijumskoj šipci, uz mogućnost skidanja tog dela pri pranju. Dno je gumirano, sa opcijom izvlačenja kabanice u fluorescentnoj boji za zaštitu od padavina i dodatnu bezbednost u saobraćaju. Reflektujuće trake koje se nalaze na svakoj strani ranca, posebno su bitne pri prelasku ulice noću i u uslovima slabe vidljivosti.

Pulse Mini WHEELS modeli su namenjeni deci školskog uzrasta, sa dodatnim ojačanjem aluminijumske konstrukcije i točkova. Ovaj model je dodatno zaštićen sa donje strane, pa je odličan za korišćenje u svim vremenskim prilikama. Poseduje zaštitu za točkiće, mogućnost nošenja kao ranac i naramenice koje se mogu sakriti ukoliko nisu potrebne.

Pulse WHEELS modeli su namenjeni deci školskog uzrasta, uz dodatna ojačanja aluminijumske konstrukcije i točkova. Ovaj model je dodatno zaštićen sa donje strane, pa je odličan za korišćenje u svim vremenskim prilikama. Zaštita za točkiće, mogućnost nošenja kao ranac i naramenice koje se mogu sakriti ukoliko nisu potrebne, karakteristike su ovog modela.

Pulse 2in1 KIDS model je nešto posebno u ponudi Pulse anatomskih rančeva, pogodan za decu uzrasta od 7 do 11 godina. Moguće je razdvojiti manji ranac od većeg i kombinovati tri verzije, u zavisnosti od potrebe. Čvrsto dno od EVA pene tu je za dodatnu stabilnost i manju težinu, a anatomski sistem podrške kičme, omogućava pravilan razvoj uz mogućnost prilagođavanja različitoj konstituciji deteta. Sa svih strana ranca postoji reflektujući materijal za bezbednost dece u saobraćaju.

Ranac-3

Još modela Pulse rančeva, možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR