Spakuj se i kreni u avanturu!

Spakuj se i kreni u avanturu!

688
0
PODELI

Radujte se odlasku na odmor! Brzi tempo života nameće potrebu da se “isključite” i napunite baterije za naporne obaveze. Nekada je lakše da se organizuje čitavo putovanje, nego da se spakuje kofer. Da vas euforija pred putovanje ne bi gurnula u haos, te na more ne biste krenuli npr. bez kupaćeg, udahnite duboko i napravite plan. Budite srećni što krećete na put. Pevušeći pravite spisak stvari koje vam trebaju, stavite ispred sebe kofer Rool Road Time, koji vam WinWin preporučuje i u njega spakujete samo ono što vam je neophodno. Posao oko pakovanja svedite na minimum i pustite mašti na volju, razmišljajući o svom putovanju.

Iako se čini da stvari u velikom koferu mogu jednostavnije da se rasporede, ne mora da bude tako. Preveliki kofer nije idealno rešenje, jer ćete imati višak slobodnog prostora, a uz to moraćete da platite transport, ukoliko ne putujete sopstvenim automobilom. Pokušajte da uštedite sebi vreme, novac i muku oko podizanja teških kofera. Sa Rool Road Time koferom, bićete neopterećeni na putu, do svake destinacije. Vaš prtljag će biti siguran i dobro zbrinut. Uz lako i udobno rukovanje ovim koferom, ostaje samo da se prepustite avanturama. Putujte sa stilom i uživajte u savršenom odmoru!

Siva, neutralna boja kofera, uklopiće se uz svaku vašu odevnu kombinaciju, pa možete putovati odeveni kako god želite. Ako ste napravili selekciju onoga što stvarno nameravate da obučete i samo te odevne komade i poneli na put, Rool Road Time će za vas zaista biti neopterećujući. Odaberite boje i materijale koje ćete lako moći da uparite, te za njih adekvatne detalje poput: nakita, kaiševa, šešira, torbica… Ponesite odeću od tkanina koje se najmanje gužvaju. Nemojte pakovati brdo kozmetike. Putovanje je prava prilika da iskoristite testere koje ste dobijali preko godine. Balzami, kreme i parfemi zgodniji su za pakovanje u manjoj ambalaži. Proizvode za higijenu, takođe, možete da kupite u manjem, putnom pakovanju, koje će zauzeti manje mesta.

I najvažnije ako putujete negde gde ćete biti spremni da se čim stignete bacite u more, jezero, ili odete u spa… nećete se nervirati i preturati po koferu, u potrazi za neophodnim rekvizitima. Stavite kupaći na vrh! Nemojte biti opterećeni stvarima, već opušteno uživajte u svom odmoru, vikendu ili jednostavno danima, koje ste posvetili sebi. Rool Road Time kofer je tu, da vam pruži udobnost. Vaše je samo da uživate, bez opterećenja!

Rool Road Time možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR