South Park: The Stick Of Truth gameplay video i slike

South Park: The Stick Of Truth gameplay video i slike

1244
0
PODELI
stick-of-truth-1

Prvi video snimak gameplay-a iz igre South Park: The Stick of Truth je procureo online. Ova igra je RPG avantura koju razvija Obsidian Entertainment (Fallout: New Vegas), a bazirana je naravno na ultra popularnoj crtanoj seriji South Park.

Video snimak je snimljen kamerom iz ruke na prezentaciji na Gamescom sajmu. Prikazuje igrača, koji kontroliše novog klinca u gradu kako puca vatrene lopte koje su napravljene uz pomoć prdeža 🙂 Takođe se vidi implementiran borbeni sistem u igri u segmentu borbe sa Cartmanom i drugim učenicima.

Pogledajte ovaj procureli video snimak:

A pogledajte i slike iz njega:

stick-of-truth-2-resize

stick-of-truth-3-resize stick-of-truth-4-rezie stick-of-truth-5-resize stick-of-truth-6-resize stick-of-truth-7-rezize stick-of-truth-8-resize stick-of-truth-9-resize stick-of-truth-10-resize stick-of-truth-11-resize stick-of-truth-12-resize

 

South Park: The Stick of Truth treba da izađe kasnije ove godine za PC, PS3 i Xbox 360. Igru je originalno trebao da izda THQ, ali kada je ovaj izdavač bankrotirao u februaru ove godine, prava za izdavanje je otkupio Ubisoft. Ovo je naravno dovelo do odlaganja datuma izlaska igre koje je originalno trebalo da izađe 2012. godine.

No, mislim da se isplati sačekati South Park: The Stick of Truth. A vi?

Izvor: CVG

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR