Soundwall je umetnost koja pušta muziku

Soundwall je umetnost koja pušta muziku

799
0
PODELI

Ništa nije modernije ili prefinjenije od zanimljivog parčeta umetnosti koju ne možete priuštiti ili razumeti. Jedina stvar koja ide dalje od toga je ukoliko čujete Mocarta kako dopire iz takvog umetničkog dela. Upravo takav izum je Soundwall.

Breaker

Glavno lice Soundwall “uređaja” je umetničko delo, ali skriveni u ramu nalaze se brojni kablovi i Raspberry Pi koji preko UPnP protokola omogućava strimovanje muzike sa vašeg Android uređaja (ili Apple AirPlay za uređaje te kompanije). Pojačalo je dovoljno lako da visi na zidu sa koga se prostire muzika.

Soundwall 01

Kul je, nema sumnje, ali Soundwall je umetničko delo sa odgovarajućom cenom. Cena počinje od 949 dolara i ide do čak 2.499 dolara (ili više, u zavisnosti od umetničkog dela), pa se stvarno trebate zapitati koliko ste spremni da potrošite na ovakav “tehnički” uređaj.

Soundwall 02

Svaki Soundwall se ručno pravi u gradu Bolder, Kolorado. Možete odabrati delo iz galerije na web sajtu ili možete zatražiti personalizovanu sliku. Ukoliko ste kreativni, možete poručiti prazan Soundwall i sami naslikati svoje delo. Ali ako ste spremni da ga napravite sami, možete naći i ram, sopstveni Raspberry Pi i umešnog prijatelja koji će to sve podesiti, i to sve za puno manje novca.

 

Izvor: AndroidPolice

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR