Sony SmartWatch 2 će dolaziti sa Garmin navigacijom

Sony SmartWatch 2 će dolaziti sa Garmin navigacijom

920
0
PODELI

 Kako bi se efektivnije izborio sa konkurencijom na tržištu pametnih satova, govori se da je Sony sklopio ugovor sa kompanijom Garmin kako bi dobio određenu prednost sa svojim SmartWatch 2 modelom. Prema izvorima, novi Sony SmartWatch 2 će biti opremljeni novom aplikacijom navedenog eksperta za navigaciju.

Breaker

Iako će možda neki pomisliti da su se pametni satovi tek sada pojavili, Sony je bio jedan od prvih koji je ponudio takav nosivi uređaj kada je predstavio svoj prvi Sony Smartwatch 2012. godine.

Sony Smartwatch 2

Na žalost, bio je ispred svog vremena i nekima su nedostajale određene funkcije. Sony nije naveo da je neki noviji pametni sat u izradi, već da će unaprediti postojeći SmartWatch 2 kako bi isplivao u ovoj kategoriji.

Garmin je još jedna kompanija koja se suočava sa velikom konkurencijom. Veoma jak brend mređu uređajima i softverom za navigaciju, kompanija je primetila da polako gubi udeo na tržištu, pogotovu zbog Google Maps. Sada Garmin pokušava da se ponovo probije i učini dostupnim svoje servise i na Android platformi.

Partnerstvo kompanija Sony i Garmin bi mogao biti odličan način za borbu sa rivalima. Dok Pebble nudi navigaciju koristeći Google Maps, Sony Smart Watch 2 se reklamira da nudi kvalitetan prikaz. Pored ovoga, kruži glasina da će Sony staviti Garmin navigaciju i na predstojeći model pametnog telefona – Xperia Z2 “Sirius”.

 

Izvor: Android Community

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR