Sony predstavio Xperia C4, telefon za selfije

Sony predstavio Xperia C4, telefon za selfije

944
0
PODELI

Sony je u maju predstavio svoju novu generaciju smartfona za selfije. Kompanija zna da postoje ljubitelji selfija koji žele što bolju kameru na svojim telefona, pa im je ponudila Xperia C4. Ovo je prvi model iz PROselfie serije telefona i opremljen je kamerom od 5Mpix na prednjoj strani.

Breaker

Sony Xperia C4 je prvi octa-core smartfon kompanije Sony i ima pregledan Full HD IPS displej od 5.5 inča, 13Mpix kameru na poleđini, 2GB RAM, 16GB interne memorije, 64-bitni Octa-core procesor na 1.7Ghz i bateriju od 2600mAh.

Sony Xperia C4 01

Pokreće ga Android 5.0 Lollipop operativni sistem. Kamera od 5Mpix na prednjoj strani dolazi opremljena sa LED blicem i Superiornim Auto modom koji omogućava izradu idealnih selfija u uslovima sa lošijim osvetljenjem. Izgleda da se sve više proizvođača pridružuje slefi trendu i predstavlja uređaje sa odličnom prednjom kamerom.

Sony ovaj model opisuje kao “Najbolji selfi smartfon na svetu”, što može biti istinito… sve dok ne odluči da predstavi novog člana ove serije uređaja. 🙂

Sony Xperia C4 02

Sony Xperia C4 već ove nedelje kreće sa prodajom na Azijskom tržištom, a ubrzo se očekuje i u drugim regionima. Biće dostupan u beloj, crnoj i mint zelenoj boji.

 

 

Izvor: AndroidCommunity

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR