Sony audio inovacije – nove bežične slušalice iz porodice 1000X

Sony audio inovacije – nove bežične slušalice iz porodice 1000X

3865
0
PODELI

Kompanija Sony predstavila je tri nova modela bežičnih slušalica u okviru serije 1000x, koja poseduju vodeću tehnologiju za potiskivanje buke, za potpuno uživanje u omiljenoj muzici. „Zvezda“ među novim modelima su definitivno WF-1000X koje savršeno prijanjaju uz uho, dok je  model WI-1000X namenjen korisnicima koji vole da na miru uživaju u sadržaju dok su u pokretu. Tu je i premium model NC slušalica sa trakom WH-1000XM2, koji odlikuju brojne opcije i izuzetno dugo trajanje baterije.

Nova Sony Headphones Connect aplikacija  za podršku 1000x liniji donosi nove opcije za više fleksibilnosti u pogledu prilagođavanja iskustva slušanja i kontrole nad dostupnim opcijama preko mobilnog telefona. Funkcija za prepoznavanje aktivnosti Adaptive Sound Control, prva takva na svetu, može da prati da li mirujete ili ste u pokretu, na osnovu čega automatski prilagođava Noise Cancelling i Ambient Sound podešavanja. Za modele WH-1000XM2 i WI-1000X, na raspolaganju je pionirska funkcija  Atmospheric Pressure Optimizing, koja uz pomoć senzora za detekciju vazdušnog pritiska optimizuje funkciju za potiskivanje buke.

Model WI-1000X donosi funkcionalnost i eleganciju vašu svakodnevicu dizajnom kog odlikuje i rešenje za uređenje kablova sa zipom i vibracijama kao signalizacijom za pozive. Baterija traje do 10 sati uz bežično povezivanje, odnosno 14 uz povezivanje kablom i korišćenje funkcije za potiskivanje buke.

Hibridni BA drajver i dinamični drajver od 9mm pružaju optimalni kvalitet zvuka, uz mnoštvo drugih dostupnih audio tehnologija poput High Resolution Audio, LDAC, DSEE HX i S-Master HX.

Preuzimajući nagrađivane odlike modela MDR-1000X i uvodeći dodatna unapređenja, novi model sa trakom WH-1000XM2 impresionira opcijama kao što su najbolja funkcija za potiskivanje buke sa personalnim optimizatorom i jedinstveni režimi Ambient Sound i Quick Attention. Ukoliko često putujete avionom, vašoj udobnosti tokom leta doprineće funkcija Atmospheric Pressure Optimizing.

Baterija traje do 40 sati uz korišćenje kabla, odnosno 30 sati pri bežičnoj upotrebi, a na raspolaganju je i brzo punjenje, pa 10 minuta napajanja omogućava dodatnih 70 minuta korišćenja.

Modeli WF-1000X, WI-1000X i WH-1000XM2 će biti dostupni od septembra 2017. godine po cenama od oko 220, 330 i 380 eura.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR