Sokovnik Sencor SJE1006RD, Vaša doza zdravlja

Sokovnik Sencor SJE1006RD, Vaša doza zdravlja

2460
0
PODELI

Proleće je stiglo, a sa njim i sve ono što smo željno iščekivali– sunce, toplije vreme i naravno, sveže voće i povrće. Započnite svaki Vaš dan sokovima od svežeg voća ili povrća, koji sadrže sve potrebne vitamine i hranljive materije i podižu imuni sistem. Vitamini koji se nalaze voću i povrću čine da duže izgledate mlado, s obzirom da pozitivno utiču na izgled Vaše kože. Za zdrav početak svakog Vašeg dana, tu je Sencor SJE1006RD sokovnik.

Snaga od 700W omogućava brzu i laku pripremu soka. Poseduje 4 noža za ceđenje, što uz 2 nivoa brzine, omogućava izuzetno efikasan rad.

Vodi računa o Vašem vremenu, s obzirom na to da se delovi mogu prati u mašini za sudove. Završna obrada od nerđajućeg čelika omogućava jednostavno održavanje. Zapremina posude iznosi 1.5 l, a širina otvora za punjenje 75 mm.

Poseduje dvostruku zaštitu – funkcija automatskog isključivanja kada se skine poklopac i funkcija automatskog isključivanja kada se motor pregreje.

Kako biste dobili samo najbolje iz voća i povrća, tu je Sencor SJE1006RD sokovnik.

Sokovnik SENCOR SJE1006RD možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u nekoj od 106 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR