Soba sa blagom!

Soba sa blagom!

958
0
PODELI

Fallout 4 je objavljen početkom nedelje, i verujemo da je većina, vas, gejmera već došla u posed igre, na ovaj ili onaj način. Ova postapokaliptična RPG pucačina nudi sate i sate i sate igranja, obilje kvestova, pregršt oružja i dva puta toliko modova za oružje, najrazličitiju odeću, oklope, kape, kacige, i samo devaloperi znaju u ovom trenutku koliko kolekcionarskih stvari razbacanih po ostacima Bostona.

Dakle, trebaće vam sati i sati šetanja po postnuklearnoj pustoši da biste skupili sve… ili svega par minuta. 🙂

Devaloperi su u igru ubacili tajnu “prostoriju” u kojoj se nalaze apsolutno sve stvari koje možete pronaći i koristiti u igri. Od oklopa do oružja. Ako nemate vremena da lutate okolo u nadi da ćete naći ono što želite, sve što treba je da otvorite konzolu pritiskom na “tilde” dugme, i ukucate “COC QASMOKE”, lupite enter i ulazite u sobu gde ćete naći sve što želite. Kada se naoružate, oklopite i odmorite, ponovo pritisnete “tilde” dugme, i ukucate “COE 1 1” i vratićete se nazad u Boston sa svim stvarima koje ste mogli da ponesete sa sobom.

Tehnički, ovo nije varanje! Ovo je samo prečica za nas, nesretne, zaposlene, oženjene gejmere u tridesetim koji nakon napornog dana samo žele da se opuste i dižu u vazduh super mutante! 🙂

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR