Snoop Dogg u traileru za Rayman Legends za PS4 i Xbox One

Snoop Dogg u traileru za Rayman Legends za PS4 i Xbox One

940
0
PODELI
RaymanSnoop610

Ubisoft je objavio bizaran trailer sa reperom Snoop Doggom (ili ako hoćete i Snoop Lion), a trailer najavljuje verzije uspešne platformske igre Rayman Legends za Xbox One i PS4.Pogledajte:

Xbox One i Playstation 4 verzije hit platforme Rayman Legends treba da se pojave 25. februara u Americi i 28. februara u Evropi.

A ko bolje može da nam saopšti ovakvu vest nego Snoop Dogg? ”Poslali su te ovde da vidiš kako živim kao legenda?”, Snoop pita Raymana u ovom traileru, sedeći na tronu.”Imam fanove na svakom kontinentu”, dodaje Snoop. “Ostao sam na vrhu rep igre duže od bilo kog drugog i ne planiram da se pomeram sa tog mesta”.

Rayman onda izaziva Snoopa da ga prati u njegovu igru, što ovaj i čini. Onda se pretvara u Snoop-Raymana u igri. Blago je rečeno da ovo izgleda čudno 🙂

Snoop naravno nije pomenuo da Xbox One igrači dobijaju dodatne Splinter Ray, Ray Vaas i Globox Vaas kostime, dok PS4 igrači dobijaju Assassin Ray kostim.

Xbox One verzija Rayman Legends će uključivati 10 ekskluzivnih challenga sa Achievementima koji će biti vremenski ograničeni, dok će PS4 verzija će imati touchpad kontrolne akcije putem novog DualShock 4 kontrolera.

Xbox 360,PS3, PS Vita, PC i Wii U verzije Razman Legends su dostupne već neko vreme.

Izvor: Gamespot

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR