Snaga udobnosti, sa novom Logitech MK850 Performance Combo bežičnom tastaturom i mišem

Snaga udobnosti, sa novom Logitech MK850 Performance Combo bežičnom tastaturom i mišem

6554
2
PODELI

Logitech je predstavio MK850 Performance Wireless Keyboard and Mouse Combo, komplet sa omekšanim osloncem za dlan i tasterima izrađenim tako da pružaju udobnost pri radu. Tastatura i miš rade u kombinaciji sa novim Logitech DuoLink softverom, koji omogućava prilagođene funkcije i navigaciju.

MK850 Performance Combo pruža udobno i poznato iskustvo kucanja, uz numeričku tastaturu i pažljivo izrađene tastere. Mekani oslonac za dlanove pruža punu podršku ručnim zglobovima, a zakrivljeni okvir stvara prirodniju poziciju za kucanje, dok podesive nakošene nožice omogućavaju kucanje pod više uglova. Ergonomski dizajnirani miš odgovara dlanu, a izuzetno brzi scroll točkić omogućava lako skrolovanje.

I tastatura i miš donose Easy-Switch tehnologiju. Dodirom na tastere možete se lako prebacivati između bilo koja tri povezana uređaja. Tastatura takođe ima prilagodljiv interfejs za različite operativne sisteme i prepoznaje odgovarajuće hotkeys i prečice u poznatom okruženju – bez obzira na to da li koristite Windows, Mac ili Chrome OS računare ili Android ili iOS mobilne uređaje, MK850 Performanse tastatura omogućava kretanje kroz svaki projekat na bilo kom ekranu. S Logitech Unifying USB i Bluetooth tehnologijom, možete odabrati najbolji način za povezivanje na računar, telefon ili tablet.

2 KOMENTARA

  1. Odlicno. Posebno je lepa vest sto je jedan takav brend dao svoj ergonomski ucinak. Ako vec provodimo puno vremena sa datom opremom treba i da nam je udobno u interakciji sa njom.

POSTAVI ODGOVOR