Smišljen da oživi život!

Smišljen da oživi život!

917
0
PODELI

Kreativnost ne posustaje, ali sada napreduje još više, jer podstiče kreativnu iskru na više načina sa HP-ovim foto štampačem sa zupčanicima. Ovaj štampač olakšava pregled fotografija na telefonu, tako da ih vidite kao u štampi, bez potrebe za komplikovanim postavkama. To je odlična opcija za svakoga, kako one koji su uvek u pokretu, tako i za one koji žele ukrasiti svoj dom vlastitim fotografijama, ili vole da naprave uspomene koje će čuvati celog života. Uz ugrađenu opciju za ispisivanje slika kao nalepnica, koristi se kao foto štampač. HP Sprocket svaku sliku pretvara u trenutni ukras u vašem enterijeru, a možete fotografije postaviti i na laptopu, ili bilo kojoj drugoj ravnoj površini.

Štampač HP Sprocket Portable je veličine standardnog mobilnog telefona, što znači da ne zauzima puno prostora. Neverovatno je jednostavan za štampanje bilo gde. Osim što je kompaktan, njegova mala težina čini ga dovoljno zgodnim za nošenje u torbi ili odgovarajućem džepu, tako da ćete biti spremni za kreativnost, kada se nađete u situaciji bilo kog događaja ili okupljanja. Bez obzira jeste li kod kuće ili se nalazite u prirodi, možete upotrebiti HP Sprocket Portable da biste ispisali svoju fotografiju, bez brige o uključivanju ili spajanju na WiFi. Zahvaljujući kombinaciji ispisa bez mastila, punjive baterije i Bluetooth veze, možete ga poneti sa sobom gotovo svuda, bez ograničenja. Iskoristite prednosti Bluetooth 3.0, kako biste svojim prijateljima i porodici omogućili ispis na istom uređaju, uz mogućnost novog načina zajedničkog sećanja na zabavama, destinacijama za odmor ili nekog drugog događaja provedenog sa osobama do kojih vam je stalo.

Mala dimenzija i neverovatna svestranost čine ga idealnim pratiocem i za svaku vašu avanturu.

HP Sprocket Portable se može povezati direktno i sa društvenim medijima. Nikada nije bilo jednostavnije dobiti fotografije s platforme po izboru, u obliku ispisa. Dok pregledate sadržaje u kojima vam se nešto sviđa, možete nastaviti deljenje ili poslati na HP Photo štampač i fotografiju ćete imati za nekoliko sekundi. Besplatna aplikacija HP ​​Sprocket donosi dodatne načine uređivanja izgleda fotografija, omogućujući vam da ih okrenete, dodate tekst, filtere ili nalepnice. To je način za dodavanje ličnog pečata fotografijama pre deljenja. Dakle, HP Sprocket Portable je savršen džepni foto štampač za poneti. To je moderna verzija polaroida. Foto papir je kao nalepnica, pa se slike mogu zalepiti nakon izrade. Ispisuje fotografije direktno sa pametnog telefona ili tableta, prenosiv je, veličine mobilnog telefona, ima Bluetooth i ZINK- Zero Ink tehnologiju. Kratko rečeno – savršen je! Jednostavno odštampajte fotografije veličine 5 x 7,6 cm, sa svog pametnog telefona ili tableta i podelite ih sa prijateljima.

Oživite život i uživajte u njemu, uz štampač HP Sprocket Portable – uvek pri ruci!

HP Sprocket Portable možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR