Smile With Us – najbolji od najboljih

Smile With Us – najbolji od najboljih

3808
0
PODELI
winwin

U organizaciji ALTI grupacije , pod pokroviteljstvom brendova Samsung, Intel, HP, Lenovo, Asus, Acer i Microsoft održan je deseti skup regionalnih i shop managera – “Smile With Us”

U ekskluzivnom ambijentu hotela Park u Rumi okupljeno je više od 100 zaposlenih  od skoro 500 zaposlenih koliko u 2013. godini broji Alti grupacija. 

Skup je realizovan kroz niz prezentacija najnovijih proizvoda i dostignuća iz IT segmenta, tokom kojih su novosti predstavili Samsung, ASUS, ACER, HP, Lenovo, Microsoft i Intel, ali i  interaktivnih radionica sa ciljem unapređenja rada, međusobne komunikacije i saradnje zaposlenih.

            O načinu funkcionisanja i samoj ideji ovog skupa nešto više rekao je zamenik direktora razvoja  ALTI Grupacije Dejana Popovića.

“Osnova  uspešnog  poslovanja i pravilnog primenjivanja strategije i nastupa na tržištu leži u dobroj komunikaciji svih zaposlenih i razumevanju zacrtanih ciljeva.  Komunikacija kroz interne radionice nam omogućava da sagledamo svaku pojedinčnu ideju naših zaposlenih, iznesemo na videlo svaku spornu situaciju na koju nailazimo u svakodnevnom radu i potražimo zajedničko kreativno primenjivo rešenje za istu. Na ovaj način mi koristimo u potpunosti naš potencijal i omogućavamo našim zaposlenima da aktivno učestvuju u kreiranju i ostvarivanju poslovnih ciljeva, a krajnjem potrošaču omogućimo najbolju kupovinu. Kako nam se čini , na dobrom smo putu u ovim teškim vremenima za poslovanje “

Ovom prilikom najbolji od najboljih prodavaca su dobili i vredne nagrade.

 

winwin
Predrag Jeremić

 

winwin
Sanja Trajković

 

winwin
Miloš Žunić

 

 

A nakon prezentacija i interaktivnih radionica, zaposleni u Alti grupaciji su imali slobodno vreme za druženje , sport i relaksaciju. U albumu možete pogledati kako je to i izgledalo.

 

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR