Donesite pametnu odluku, Smart watch Denver SW-160.

Donesite pametnu odluku, Smart watch Denver SW-160.

2286
0
PODELI

Uz mnoštvo korisnih i zanimljivih funkcija, vaš pametni sat može biti najbolji zdravstveni i sportski vodič. Ugrađeni merači pulsa od velike su pomoći pri praćenju zamora. Aplikacije koje se mogu instalirati na pametne satove pružiće vam još pregršt dragocenih informacija. Neke od njih su broj koraka, pređena razdaljina, rad srca i kvalitet sna tokom noći. Ukoliko ste razmišljli o kupovini, uzmite ovo u obzir. WinWin vam toplo preporučuje Smart watch Denver, SW-160.

Brend Denver Electronics nudi kvalitetnu elektroniku pametnih satova, bez obzira radi li se o poslu, igri, zabavi, ostanku u formi, ostanku na sigurnom ili ostanku u kontaktu, Smart watch Denver, SW-160 može zadovoljiti sve vaše potrebe. Svi proizvodi ovog brenda imaju CE certifikat i zadovoljavaju najviše standarde EU za kvalitet, sigurnost i odgovornost.

Denver Electronics SW-160 je pametni sat koji je praktično opremljen. Poseduje integrisan senzor otkucaja srca, potpuno je otporan na prašinu i vodu, a i narukvica može biti zamenjiva. Ekran je osjetljiv na dodir. Kompatibilan je sa Android i iPhone uređajima. To je bluetooth pametni sat sa senzorom za otkucaje srca, sa 1.3“ IPS ekranom, ima prikaz SMS-a, e-pošte, događaja u kalendaru i aktivnosti društvenih medija. Vreme korišćenja baterije je 7-10 dana, a u stanju pripravnosti je 15 dana. Kompatibilan je sa uslugom Google fit & Apple Health. Preko vašeg pametnog sata možete videti prispela obaveštenja ili poruke. Možete se čak i javiti na telefon ili odbiti poziv, odgovarati na poruke ili e-mailove. Takođe, prikazuje ID pozivaoca i SMS obaveštenja. USB punjač je uključen, a ima i ugrađenu punjivu bateriju.

Pratite svoje dnevne aktivnosti i spavajte mirno. Pametno se probudite, podignite ili protresite ruku kako biste probudili uređaj. Multi-Sport način rada (trčanje, hodanje, vožnja u zatvorenom i vožnja biciklom) pružiće vam praćenje vaših sportskih performansi. Uz opcije praćenja broja ponavljanja tu je i opcija koja se stara o vašem zdravlju. Uz merenje pulsa ova opcija pruža mogućnost merenja potrošenih kalorija kao i rada srca. Korišćenjem ove opcije vaši treninzi biće skrojeni po vašim fizičkim mogućnostima smanjujući rizik od povreda ili preopterećenja organizma. Na vama je da izaberete aktivnosti koje mogu biti praćene. Kada se dan bliži kraju i kada je vreme za odmor, sat će vam prikazati dnevni izveštaj o svemu što ste tog dana uradili. Uz to dobićete i izveštaj vezan za kvalitet spavanja, zdravstveni izveštaj i preostale podsetnike. Noć je doba kada većina nas odmara, spava i miruje. Smart watch Denver, SW-160 noću prati kvalitet vašeg sna. Kada se probudite na vašem satu moći ćete da iščitate sve informacije o kvalitetu sna kao i savete kako da ga unapredite. Muzika i ostali multimedijalni sadržaji biće vam dostupni, tako da možete uživati u muzici nesmetano prilikom bilo koje aktivnosti. Prilikom dugih putovanja, može registrovati znake umora ili depresije kao što je nizak puls i pustiti vam neku veselu pesmu, da vas okrepi.

Smart watch Denver, SW-160 može biti deo svačijeg stila. Jedna od osnovnih funkcija koja izdvaja pametne satove od običnih je njihova prilagodljivost situaciji i okruženju. Izgled vašeg smart sata zavisi isključivo od vas. Podešavanja dozvoljavaju izbor mnoštva površina i pozadina tako da ga možete prilagoditi svakoj prilici ili odevnoj kombinaciji. Uz podesivi izgled, imate mogućnost menjanja kaiševa koji su u crnoj i crvenoj boji.

Iskoristite pun potencijal ovog izvanrednog uređaja.

Smart watch Denver SW-160 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR