Sledeći Google Nexus uređaj bi mogao biti jeftiniji Android pametni telefon

Sledeći Google Nexus uređaj bi mogao biti jeftiniji Android pametni telefon

1036
0
PODELI
currylogo-nexus-google,6-L-377373-3

Google Nexus uređaji su imali povoljnu cenu kad se uporede sa drugim uređajima iz visoke klase. Izgleda da će sledeći Google Nexus telefon biti još jeftiniji od prethodnih modela. Glasine kažu da Google priprema novi Nexus pametni telefon u saradnji sa MediaTek-om. Dok su poslednje dve generacije Nexus telefona bile jeftinije od proseka, za sledeći Nexus telefon kruže glasine da će koštati samo oko $100, zahvaljujući jeftinom silikonu iz MediaTek-a.

Glasina potiče sa kineskog sajta MTKSJ (prevod potiče sa sajta gfogames). Jako malo detalja je poznato, ali se misli da taj jeftini Nexus telefon neće zameniti Nexus telefon iz vrhunske klase. Ako se ovo ispostavi tačnim, Google će po prvi put izbaciti dva nova Nexus telefona, kada osveži ponudu kasnije ove godine.

Za sada nema nekih glasina o Nexus 6 telefonu, ali ako Google nastavi saradnju sa LG-ijem kao partnerom za prozvodnju, verovatno će Nexus 6 ličiti na LG G3 telefon. I Nexus 4 i Nexus 5 su bili vrlo slični Optimus G i LG G2 telefonima. Dok jeftini Google Nexus od $100 za sada ostaje misterija, postoje glasine da će LG G3 telefon imati ekran od 5.5 inča rezolucije 2560×1440.

Da li vas zanima jeftiniji Google Nexus telefon?

Izvor: tom’s HARDWARE

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR