Skyworth 43E3000 43″ TV, omiljeni film i kokice

Skyworth 43E3000 43″ TV, omiljeni film i kokice

4038
0
PODELI

Kompanija Skyworth osnovana je 1988 godine u Kini i beleži konstantan razvoj i rast, jer se bavi proizvodnjom elektronike za široku potrošnju, uređaja za prikaz slike, set top box-ova, sigurosnih monitora, mrežnih komunikacionih uređaja, poluprovodnika,… i još mnogo toga. Ono što je još impresivnije je činjenica da je Skyworth za 24 godine postojanja došao u top 10 najpopularnijih TV brendova u svetu, top brend u industriji ekrana u Kini, a nalazi se i na 14. mestu u Top 100 kompanija u Kini.

Skyworth televizori su se nedavno pojavili i na našem tržištu, ponudivši odličan odnos veličine ekrana, kvaliteta i cene. Trenutno jedan od najpopularnijih modela u cenovnom rangu do ~40.000din je njihov model sa ekranom od 43 inča – Skyworth 43E3000.

Na ekranu dijagonale 43 inča tj. ~109cm prikazuje sliku rezolucije 1920×1080 piksela (Full HD). U pitanju je IPS ekran sa širokim uglovima vidljivosti i Direct LED pozadinskim osvetljenjem, što garantuje ravnomerno raspoređeno osvetljenje ekrana.

Velika prednost Skyworth modela je što ne morate zagleđivati specifikacije tjunera i razmišljati “Kako beše ide oznaka onog standarda za prijem digitalnih TV kanala preko antene? (Kašlj! DVB-T2) Da li on to ima?”, već je proizvođač to rešio na jednostavan način i ugradio tjuner sa svim! DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2 – svi standardi su podržani!

Od konektora za povezivanje ima dva HDMI porta, pa se lako može povezati sa računarom, Android TV ili Apple TV uređajem, jedan USB port i CI+ slot. Prisustvo CI+ slota omogućava prijem i kodiranih digitalnih TV kanala, uz upotrebu CI+ kartice kablovskog operatera, pa se na taj način može izbeći i upotreba dodatnih STB. Ukratko rečeno, Skyworth 43E3000 ima sve što je potrebno većini korisnika za uživanje u multimedijalnom sadržaju iz raznih izvora.

Uz razvoj tehnike i povećanje pristupa internetu, mnogi se odlučuju da svoje slobodno vreme provedu u svom domu uz TV, omiljeni film ili seriju i kokice. Zavalite se u fotelju ili legnete na kauč, pustite novi film preko popularnog striming servisa i – uživate! Skyworth 43E3000 se tu savršeno uklapa, jer ispunjava potrebe većine korisnika. Uz ekran velike dijagonale i pristupačnu cenu, nema razloga da ne bude član i vašeg doma!

Skyworth 43E3000 43″ televizor možete odmah poručiti putem WinWin web sajta ili pozivom Call centra (0700/330-330 sa fiksnog telefona ili *946 sa mobilnog telefona)!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR