The Sims 4, E3 trailer i datum izlaska

The Sims 4, E3 trailer i datum izlaska

1043
0
PODELI
the-sims-4-release-date

Na EA konferenciji na E3 2014 sajmu je prikazan novi gameplay trailer za The Sims 4, koji je otkrio datum izlaska igre. The Sims 4 će se pojaviti 2. septembra za PC. Za sada se ne planira izlazak igre na konzolama. Pogledajte novi trailer:

Prem ovom traileru, Simsi u The Sims 4 će biti:  “Pametniji i sa više odlika ličnoti u sebi. Dolaziće u svakodnevni sukob međusobno i svaki od njih će imati svoju priču”. Pa iako ih vi kontrolišete, privlačnost leži u tome što ne znate  šta će se sa njima desiti na kraju.

Glavni producent na igri The Sims 4 je izjavila: “Ovo su totalno novi Simsi, čije karakteristike, emocije i nadanja se kombinuju u dosad najznačajnije ličnosti nego ikada ranije. Vi odlučujete ne samo kako će izgledati, nego i ono važnije, ko su oni u stvari.Ovo če biti najbolja Sims igra do sada.”

The Sims 4 su dostupni za pre-order na Originu u dve verzije Limited Edition, po ceni od 59.99eur  i Digital Deluxe Edition po ceni od 69.99eur, a obe uključuju Life of Party DLC,a u Digital Deluxe Edition su još uključeni Up All Night i Awesome Hats DLC-ovi i soundtrack igre.

Da li ste igrali neku od prethodni Sims igara i da li se radujete izlasku The Sims 4?

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR