Silk’n Glide GL15PE3U001 – luksuzni osećaj 150.000 svetlosnih impulsa!

Silk’n Glide GL15PE3U001 – luksuzni osećaj 150.000 svetlosnih impulsa!

4260
0
PODELI

Predstavljamo Vam Silk’n Glide GL15PE3U001 epilator.

Silk`n GLIDE 150.000 epilator proizvodi čak 150.000 svetlosnih impulsa, tako da Vam nisu potrebni kertridži za ponovno punjenje. Svetlosna energija se selektivno apsorbuje u folikul dlake i pretvara u toplotu.

Silk’n Glide 150.000 omogućava dva načina vršenja tretmana:

  1. Pulsiranjem – metod pulsiranja se koristi za tretmane svakog mesta pojedinačno.
  2. Klizanjem – možete ukloniti dlačice sa tela dok uređaj jednostavno klizi preko kože.

Silk’n Glide ima pet nivoa energije, koji odgovaraju brzini rada. Nivo energije koji izaberete tokom tretmana će odrediti broj generisanih svetlosnih impulsa. Nivoi energije kreću se od 1 (najniži) do 5 (najviši).

Možete ga koristiti za celo telo: donji i gornji deo nogu, pazuh, ruke, bikini liniju, gornju usna ili bradu – Silk’n Glide će ukloniti neželjene dlačice izuzetno lako. Specijalno je dizajniran, imajući u vidu prvenstveno Vašu bezbednost. HPLTM tehnologija je klinički ispitana. Silk’n Glide je takođe odobren od strane „Američke uprave za hranu i lekove“.

Uklanjanje dlačica pomuću pulsirajućeg svetla nije pogodno za ljude sa prirodno tamnim tenom. Ipak,  kod Silk’n Glide epilatora, nivo energije se može podesiti na niži nivo. Na taj način se omogućava tretiranje šireg spektra boja kože. Za dodatnu sigurnost, epilator ima ugrađen senzor za boju kože.

Tretmani za uklanjanje dlačica pulsirajućim svetlom se inače ne preporučuju posle sunčanja, ali korišćenje Silk’n Glide epilatora posle sunčanja ne predstavlja nikakav problem. Najniži nivo energije (1) je na Silk’n Glide epilatoru dizajniran specijalno za bezbednu upotrebu posle sunčanja i obrnuto, ako želite da se sunčate odmah posle tretmana.

Dolazi u modernoj, višenamenskoj futroli, koja je dizajnirana za udobno skladištenje epilatora kod kuće i na odmoru. Počnite danas sa trajnom epilacijom i iskusite elegantan osećaj glatke kože!

Silk’n Glide GL15PE3U001 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR