Siguran put do sjajnog izgleda i kondicije

Siguran put do sjajnog izgleda i kondicije

2692
0
PODELI

Proleće je stiglo u svom punom sjaju i vreme je da se vratite u top formu. Načina za to je puno, a mi Vam predlažemo 3 u 1 metod, dakle uživanje u lepom vremenu, uz postizanje sjajnog izgleda i kondicije. Naravno, osim fizičke aktivnosti, bitno je posvetiti posebnu pažnju i odgovarajućoj ishrani.

Za uživanje u aktivnostima u prirodi, savršeno rešenje je vožnja bicikla ili rolera. Pored fantastičnog izgleda, doprineće i boljem kvalitetu sna, ali i kondiciji. Takođe, to je savršen način da provedete vreme sa porodicom i prijateljima, a da istovremeno poboljšate svoje zdravlje.

BiciklBlog

Aktivno provođenje vremena u prirodi, doprinosi i lepšem izgledu Vaše kože i pozitivno utiče na raspoloženje. Kako biste zablistali ovog proleća, naša preporuka je:

Bicikli: http://www.winwin.rs/sportska-oprema-i-fitnes/bicikli-i-rolanje/bicikli.html

Roleri: http://www.winwin.rs/sportska-oprema-i-fitnes/bicikli-i-rolanje/skejtbord-roleri-i-oprema.html

Ukoliko nemate dovoljno vremena  za vežbanje u prirodi, možete vežbati iz udobnosti sopstvenog doma. Naša preporuka za Vašu kućnu teretanu:

http://www.winwin.rs/sportska-oprema-i-fitnes/kucni-fitnes-program.html

Fizičku aktivnost bi trebalo da prati i odgovarajuća ishrana. Kako biste bili puni energije, idealno rešenje su sveži sokovi od voća i povrća. Pored toga što će Vam dati energiju i poboljšati celokupno stanje organizma, Vaša koža će zasijati! Sve što vam je potrebno, jeste odgovarajući blender: http://www.winwin.rs/kuca-i-stan/mali-kuhinjski-aparati/blenderi.html
ili sokovnik: http://www.winwin.rs/kuca-i-stan/mali-kuhinjski-aparati/sokovnici-i-cediljke.html.

Blender

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR